Samenwerken is topsport!

Graag nodigen ENVAQUA en Water Alliance u van harte uit om een gezamenlijke ledendag op woensdag 24 november live bij te wonen. We hebben voor deze dag een mooie en vooral ruim opgezette locatie gevonden: Sportcentrum Papendal in Arnhem.

Corona heeft voor alle MKB-bedrijven in de water- en milieutechnologie gevolgen gehad, positieve en negatieve. We hebben onszelf opnieuw uitgevonden en gaan op een hele andere manier om met onze klanten en collega’s, onze bedrijfsprocessen en de manieren waarop we communiceren. Net zoals we zien in de sport, zijn we teruggeworpen op de essentie. Online communiceren heeft zijn voordelen, maar fysiek samenkomen is onmisbaar en daar kijken we reikhalzend naar uit.

Samenwerken is topsport en topsport gaat over het maximale uit jezelf en uit je team
halen. Water Alliance en ENVAQUA onderzoeken hoe nauwere samenwerking nog meer waarde kan opleveren aan de leden van beide organisaties. Laten we beginnen met een gezamelijke ledendag en ALV op Papendal op woensdag 24 november. De locatie in deze
topsportomgeving biedt ons alle ruimte om gezellig en veilig samen te komen. Op onze websites vindt u een uitgebreid overzicht welke maatregelen wij en Sportcentrum Papendal hebben getroffen om een veilig samenzijn te garanderen.

Klik op de afbeelding om de uitnodiging te bekijken.

Gastspreker Edith Bosch

Voormalig Olympiër – coach – ondernemer

Edith is een van de beste vrouwelijke judoka’s die Nederland heeft gekend. Met 3 Olympische medailles, een Wereldtitel en 4 Europese titels. Na de Olympische Spelen van Londen 2021 besloot zij te stoppen met topsport.

In 2013 deed Edith mee aan en won zij Expeditie Robinson. In 2016 schreef Edith samen met Jasper Boks een boek waarin zij de lezer meeneemt achter de mens Edith en het gevecht met zichzelf. In 2017 kreeg Edith de eer om een TedX Talk te verzorgen en mensen te inspireren. Zie hier deze TedX Talk.

Sinds 2013 is Edith ondernemer – coach en opleider. Ze houdt zich dagelijks bezig met (team)coaching, het verzorgen van opleidingen en verandertrajecten. Dit doet zij met veel passie. Sinds kort heeft Edith samen met Martijn Smit een nieuw bedrijf opgericht waar alle coachingsactiviteiten samenkomen.

Edith haar aanpak is gebaseerd op een helderen en soms ook uitdagende visie. Een paar uitgangspunten zijn:

  • De oorzaken van je persoonlijke worstelingen en problemen liggen nooit in de contact. De oplossingen dus ook niet. Ze liggen beide altijd in jezelf.
  • We zijn 100% de creator van onze gedachten, gevoel en keuzes die we daar uit voort laten komen.
  • De sleutel zit hem nooit in anders doen> De sleutel zit ‘m altijd in anders zijn.

Edith haar stijl? Die is helder, eerlijk, doortastend en doeltreffend. Het is Edith haar missie om mensen te laten ervaren en beleven dat ze veel meer kunnen en groter zijn dat ze zelf denken. Door dit te doen draagt ze bij aan een wereld die werkt voor iedereen.

Sessies Water Alliance

Leden van Water Alliance kunnen in het tweede deel van het programma deel nemen aan één van de vier sessies waarin iets verteld wordt over de toekomstplannen van Water Alliance. Er kan gekozen worden uit de volgende sessies:

Toekomstige programma’s: Ronald Wielinga en Jantienne van der Meij
Water Alliance werkt momenteel hard aan het vormgeven van zeer grote nieuwe programma’s. Denk hierbij onder andere aan het Nationaal Groeifonds (Rijksoverheid) en Horizon Europe (Europese Commissie). Tijdens deze sessie vertellen we u niet alleen over deze programma’s, we halen vooral ook uw input op zodat deze toekomstige programma’s goed aansluiten bij de behoefte van onze leden.

Plannen Business Development Nederland: André Mepschen
In deze interactieve sessie staan we stil bij welke projecten en sessies we afgelopen jaar hebben gedaan op het gebied van Business Development Nationaal. Daarnaast nemen we u mee in wat er voor 2022 op het programma staat. In dit onderdeel horen we graag uw mening en ideeën!

Marktinformatie – Harro Brons
Tijdens deze ronde tafel informeren we jullie over de mogelijkheid die we bieden voor het verkrijgen van specifieke marktinformatie. Deze marktinformatie wordt gekoppeld aan de door jullie opgegeven technology area en landen- en sectorfocus, die we gebruiken voor gericht uitnodigen of verbinden bij een binnenkomende vraag. Daarnaast willen we uitwisselen hoe verder relevante marktinformatie verkregen kan worden.

Plannen Europa – Stefan Bergsma
Water Alliance deelt in deze ronde tafel haar plannen binnen Europa op het gebied van landen, thema’s en (cross-)sectorale focus. Tevens delen we geplande evenementen en missies, maar willen we met name ook jullie input meenemen naar 2022 toe.

Op het aanmeldformulier kunt u aangeven welke sessie u bij wilt wonen.

Veiligheid boven alles!

We hebben de locatie, Sportcentrum Papendal, met grote zorg geselecteerd. Het centrum is ruim opgezet zodat er veel mogelijkheden zijn om afstand te houden en er zijn uitgebreide maatregelen getroffen om een veilig samenzijn te garanderen. Klik op de afbeelding hieronder om de PDF te openen waarin alle maatregelen op een rijtje zijn gezet. Mocht u vragen hebben of meer willen weten, neem dan contact met ons op! Dit kan door te mailen naar Agnes Dirksen of te bellen naar +31 58 284 90 44.

Programma

11.30 – 12.00 Inloop en mogelijkheid tot het optrekken van een banner in de netwerkruimte
12.00 – 12.45Lunch en mogelijkheid tot netwerken
12.45 – 13.00Welkomstwoord door Ignaz Worm en Hein Molenkamp
13.00 – 14.00Ledenbijeenkomst Water Alliance (alleen voor leden Water Alliance)
13.00 – 14.00Expertgroepvergaderingen (3) Envaqua (alleen voor leden ENVAQUA)
14.00 – 14.30Pauze
14.30 – 15.30Gezamenlijke plenaire sessie: Water Alliance en Envaqua met gastspreker Edith Bosch
15.30 – 15.45Pauze
15.45 – 17.15ALV Envaqua (alleen voor leden ENVAQUA)
16.00 – 17.00Sessies Water Alliance (alleen voor leden Water Alliance)
17.15 – 18.00Borrel
18.00 – 20.00Diner
20.00 Einde
*In het programma zijn er een aantal momenten waarop alleen leden van Water Alliance of Envaqua kunnen aansluiten (dik gedrukt). De overige momenten zijn gezamenlijk.