InnoFields, een wereld vol mogelijkheden

InnoFields is een terrein waar Royal Eijkelkamp, partners en klanten onderzoeksactiviteiten op het gebied van bodem, water, plant, klimaat en agri uitvoeren, trainen en demonstreren.

Bijzonder

Wat InnoFields zo bijzonder maakt? Allereerst de locatie in Giesbeek. Royal Eijkelkamp en het InnoFields terrein zijn gelegen in een groot dalgebied tussen Hoge Veluwe en Montferland. Dat geeft heel veel voer voor bodem- en wateronderzoek, informatie, meten, monitoren en visualiseren. Hetzelfde geldt voor het feit dat bijna al het zoetwater voor Nederland via de Liemers binnenkomt. Bovendien sluit goed aan bij de ontwikkeling dat MBO, HBO en zelfs universiteiten steeds meer hybride leren aanbieden (praktijk gecombineerd met theorie).

Vast bezoekadres

Uiteindelijk moet InnoFields voor partijen van over de hele wereld, die te maken hebben met grond, water, plant, klimaat en agri een vast bezoekadres worden. Delegaties die naar Nederland komen, moeten ervan overtuigd worden dat de weg naar het mooie ‘verre Oosten’ van ons land de moeite waard is. Daarbij wordt InnoFields geheel energieneutraal.

Participanten en project Manager

De impressie is een allereerste aanzet van hoe InnoFields eruit zou kunnen gaan zien. Voor het verder opzetten van het InnoFields concept zoeken we nog participanten en een ervaren Project Manager. Interesse? Laat het weten via +31 313 880 200 of info@eijkelkamp.com.