Waterinnovatieprijs 2019

Heeft u een vernieuwende oplossing of een baanbrekend idee op het gebied van water? Ding dan mee naar de Waterinnovatieprijs 2019.

Tussen 2 september en 7 oktober kunt u uw innovatieve projecten insturen op het gebied van:

  • waterveiligheid
  • schoon water
  • voldoende water
  • digitale transformatie

 

Een deskundige jury kiest 3 genomineerden per categorie, en kiest uit elke groep een winnaar. Vanaf half november kan ook heel Nederland stemmen op de genomineerden: wie wint de Publieksprijs? De Waterinnovatieprijs wordt uitgereikt op 12 december tijdens het Waterinnovatiefestival in de Werkspoorkathedraal in Utrecht.

Wat kunt u winnen?

De Waterinnovatieprijs zet uw innovatie in de spotlights. De komende maanden wordt er op allerlei manieren aandacht besteed aan de verschillende inzendingen. Daarnaast kunt u een glaskunstwerk van Gert Bullée winnen.

Aanmoedigingsprijs: De Dromenvanger

Heeft u een briljant idee dat nog niet in ontwikkeling is, maar wel klaar om ontdekt te worden? Stuur uw idee dan in voor de nieuwe aanmoedigingsprijs De Dromenvanger. Wie weet wint u dan een netwerkdate met een jurylid naar keuze om uw idee verder te helpen.   

Voor meer informatie kunt u hier terecht.

Save the date: Waterinnovatiefestival

Op donderdagmiddag 12 december 2019 vindt de állereerste editie van het Waterinnovatiefestival plaats. Hier zal de  Werkspoorkathedraal in Utrecht omgetoverd worden tot een walhalla voor
waterinnovaties. Met een podium voor schoon water, voldoende water, waterveiligheid en digitale transformatie. Een verrassende mix van pop-up sessies, inhoudelijke keynotes, showcases uit de waterschapswereld en kabbelende deuntjes. Highlights op de mainstage zijn de hackathonfinale en de jaarlijkse uitreiking van de Waterinnovatieprijs 2019!