Goede vooruitzichten voor Hydraloop

Hydraloop International, lid van Water Alliance, lanceerde haar waterrecyclingssysteem tijdens de afgelopen Aquatech in Amsterdam. Hydraloop is een innovatief waterrecyclingssysteem dat badkamer- en wasmachine-water opvangt, reinigt en desinfecteert. Met Hydraloop in huis wordt er aanzienlijk minder leidingwater verbruikt doordat tot 55% van het totale interne leidingwaterverbruik wordt hergebruikt. Hydraloop onderscheidt zich van alle andere grijswater recyclingsystemen doordat het filterloos en zonder chemicaliën werkt. Het systeem is volautomatisch, zelfreinigend en onderhoudsarm. Doordat het apparaat maar een zeer klein oppervlak in gebruik neemt (1/4 m2) en een stijlvol uiterlijk heeft, kan het overal in huis worden geplaatst.

Hydraloop water is schoon, helder en veilig en voldoet aan internationale normen (BS8525 en NSF-350). Het water kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden zoals toiletspoeling en wasmachine, maar ook voor de tuin of zwembad.

Goede vooruitzichten

Op dit moment zijn er substantiële orders met twee Zuid-Afrikaanse bedrijven afgesloten en samenwerkingsverbanden worden geformaliseerd met dealer/installer bedrijven die Hydraloop systemen gaan installeren in o.a. het Midden-Oosten, Polen, Spanje, Italië, Duitsland, Malta en België.

In de nieuwbouwwijk Blitsaerd in Leeuwarden, worden op dit moment energieproducerende hofwoningen gerealiseerd. In deze woningen wordt Hydraloop ingebouwd. Oplevering is januari 2018. Er zijn gesprekken met meerdere Nederlandse aannemers voor nieuwbouwprojecten van energie-neutrale woningen.

Uitnodiging voor geïnteresseerden

Op donderdag 7 december geeft Hydraloop vanaf 15.30 uur een informatieve borrel in de aula van de Johannes de Doper Business Centre, Agora 4 op de WaterCampus te Leeuwarden. Een ieder die interesse heeft of meer informatie wil verkrijgen over de Hydraloop is van harte uitgenodigd. Aanmelden kan via info@hydraloop.com