Eijkelkamp Soil & Water en Van Essen Instruments tekenen nieuwe langetermijnovereenkomst

Eijkelkamp Soil & Water (lid van de Water Alliance) en Van Essen Instruments hebben een nieuwe langetermijnovereenkomst getekend op woensdag 19 april 2017. De komende jaren blijft Eijkelkamp Soil & Water exclusief distributeur van de Diver® water level logger, bijbehorende software en accessoires. Verder blijven Eijkelkamp Soil & Water en Van Essen Instruments nauw samenwerken bij de ontwikkeling van nieuwe slimme oplossingen op het gebied van (grond)water monitoring.

Frank Tillmann, CEO van Eijkelkamp Soil & Water, is trots dat Eijkelkamp Soil & Water en Van Essen Instruments ook de komende jaren intensief blijven samenwerken: “Bij alle thema’s waarbinnen wij als Royal Eijkelkamp betrokken zijn, denk bijvoorbeeld aan verstedelijking, landontwikkeling, vervuiling en landdegradatie is het monitoren van grondwaterstanden of zoutwaterintrusie van essentieel belang. Dat wij al meer dan twintig jaar exclusief distributeur zijn van het wereldwijd meest gebruikte en compacte instrument voor automatische metingen en registratie van grondwaterstanden, geleidbaarheid en temperatuur geeft eens te meer aan dat we kunnen spreken van een vruchtbare samenwerking. Bovendien voorzie ik nog altijd flinke groeimogelijkheden voor de Diver water level logger binnen ons Smart Sensoring concept.”

Johan van Bruggen, General Manager van Van Essen Instruments B.V.: “Het is goed nieuws voor Van Essen Instruments dat we de jarenlange relatie met Eijkelkamp Soil & Water opnieuw hebben kunnen vastleggen in deze samenwerkingsovereenkomst. Eijkelkamp Soil & Water geeft ons de mogelijkheid om ons specialisme op het gebied van grondwaterstanden en datalogging op de juiste manier bij de gebruiker te brengen. Door gezamenlijk op te trekken kunnen wij ons ook verder ontwikkelen in een markt die om nieuwe oplossingen vraagt.”

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Royal Eijkelkamp.