Het Consulaat Generaal in Toronto nodigt Nederlandse bedrijven uit

water summitHet Consulaat Generaal in Toronto nodigt Nederlandse bedrijven uit voor deelname aan de Canadian Water Summit van 22 tot en met 24 juni 2016.

Kom naar dit jaarlijkse evenement op 23 juni om zaken te doen en kennis uit te wisselen over de laatste technologieën en uitdagingen op het gebied van: “The Business of Water”. Nederland is sponsoring partner van de Summit. Bij deelname kunt u de volgende voordelen tegemoet zien:

– Expositieruimte in de Holland booth inclusief Wi-Fi
– Elektriciteit en ruimte om uw bedrijf te profileren
– B2B matchmaking met speciaal voor u geselecteerde potentiele Canadese partners
– Exclusieve workshop voorafgaand aan de Summit op 22 juni, met Canadese publieke partijen over het thema ‘Regional Resilience’ (TBC)
– Voorrang op deelname aan CWS gerelateerde tours zoals ‘Paddle the Don River’ op 24 juni
– Nederlandse presentatie tijdens de plenaire sessie

Voor deelname aan de Nederlandse delegatie op de Canadian Water Summit neem contact op met het Consulaat Generaal in Toronto. Kijk alvast naar het Programma van de Canadian Water Summit en wie de sprekers zijn.

CWS2016_Intro_Slide_V2

Waarom Toronto?

De Greater Toronto Area kampt met grote bevolkingsgroei, verouderde infrastructuur en de regio heeft te maken met extreme weersomstandigheden t.g.v. klimaatverandering. Er is grote vraag naar innovaties op het gebied van duurzamer waterverbruik en het verbeteren van de infrastructuur om met deze uitdagingen om te gaan.
De innovatie en integrale Nederlandse aanpak van watervraagstukken sluit direct aan op de Canadese vraag naar vernieuwing.
De Canadian Water Summit biedt een uitgelezen kans om uw netwerk in Canada uit te breiden en om bestaande contacten te onderhouden.

Water infrastructuur

De vraag naar vernieuwing van o.a. water/afval zuiveringsinstallaties in de Greater Toronto Area en de werkzaamheden aan het Waterfront in Toronto sluiten direct aan op de Nederlandse watermanagement expertise. Er liggen marktkansen voor de Nederlandse watersector.

De Voedselindustrie

De voedselindustrie in Canada zoekt naar slimme oplossingen om de industriële levenscyclus van water te sluiten en sociale voordelen van verduurzaming van hun watergebruik te ontgrendelen.