Financiële ondersteuning nodig voor je internationale ambities? De CircInWater Internationalisation Lump Sum is opengezet!

Wil je contacten en kansen in de Amerikaanse markt meenemen van WEFTEC New Orleans? En kan financiële steun dat laatste duwtje zijn dat je nodig hebt? Vraag dan nu de CircInwater Internationalisation Lump Sum aan die onlangs is vrijgegeven. Deze Internationalisation Lump Sum is bedoeld om MKB’s te ondersteunen die slimme wateroplossingen bieden in de agrifood- en energie-intensieve industrieën. Als jouw doel is om je ontwikkeling of uitbreiding op de Noord-Amerikaanse markt te ondersteunen door internationalisatie-activiteiten, is dit een geweldige kans!

Details:

  • Maximaal €2000 per aanvraag, met een vergoeding tot 100% van de in aanmerking komende kosten.
  • Het bedrag kan worden gebruikt voor reis- en verblijfkosten, registratiekosten bij WEFTEC New Orleans en/of kosten voor een stand op dezelfde locatie.
  • De eerste oproep is open van 22 mei 2024 om 12:00 CET tot 22 juli 2024 om 17:00 CET of totdat €20.000 van het totale budget is uitgeput, wat het eerst komt.
  • ‘Wie het eerst komt, het eerst maalt’-basis.

Als je meer informatie wilt of wilt aanvragen voor de subsidie, bezoek dan de CircInwater website: https://circinwater.grantplatform.com/

Water Alliance is een trotse partner van CircInwater.