Interessepeiling 2020: op welk internationaal podium staat u aankomend jaar?

Op welke internationale evenementen mag de Nederlandse watersector niet ontbreken? Waar wilt u uw organisatie profileren?

Markten veroveren, deals sluiten, nieuwe allianties aangaan of contacten versterken. Het gebeurt allemaal tijdens de internationale waterbeurzen. Door deelname aan het Netherlands Pavilion kunt u uw beursdeelname realiseren met minimale inspanning en kosten, met een maximaal resultaat. U concentreert zich op uw product of dienst, wij regelen de organisatie, bieden u een prominente plek op de beursvloer en brengen u in contact met interessante internationale partijen.

Beurzen in 2020
Water Alliance heeft in samenwerking met NWP en Envaqua alvast een selectie van interessante beurzen gemaakt. Bij voldoende belangstelling en onder voorbehoud van financiering zullen wij op deze evenementen een paviljoen realiseren. Graag horen wij van u in welke internationale evenementen u geïnteresseerd bent.

We hopen u binnenkort in één van de Netherlands Pavilions te mogen verwelkomen. Graag vernemen we van u welke beurzen voor u interessant zijn. Via onderstaand formulier kunt u dit kenbaar maken. Mocht er een beurs of evenement volgens u missen in de lijst horen we het natuurlijk graag.