Pathema wint de Energy Innovator award 2019

Pathema is door Corporate Vision bij hun jaarlijkse Energy Innovator Awards verkozen tot Most sustainable cooling water treatment provider 2019.

Wereldwijde energie is een belangrijk probleem waarmee we in de huidige samenleving worden geconfronteerd. De nadruk op hernieuwbare en energiezuinige oplossingen en technologie effent nu de weg voor de toekomstige generaties om de behoefte aan schonere en veiligere energie tot uitdrukking te brengen. Met de Energy Innovator Awards brengt Corporate Vision toonaangevende bedrijven en individuen die vasthoudend en vastberaden zijn, voor het voetlicht.

Zorgvuldig onderzoek

Elke genomineerde wordt zorgvuldig onderzocht. Zo wordt er gekeken naar de prestaties in de afgelopen 12 maanden, de toewijding aan innovatie en eventuele concurrentie. Zo gaan alleen de meest verdienstelijke bedrijven naar huis met deze award. Pathema is er dan ook trots op deze titel te mogen dragen. Mark Boeren, die de award in ontvangst nam, vertelt: “Pathema richt zich op chemievrije koelwaterbehandeling. Met onze ‘plug & play’- technologie wordt kalkaanslag, corrosie en microbiologische groei voorkomen. We realiseren dat chemievrij én met een verlaagd energie- en waterverbruik. Het is goed dat er met deze award nu niet alleen aandacht is voor chemievrij werken en het verlagen van het waterverbruik, maar ook het verlaagde energieverbruik dat we met onze technologie realiseren krijgt nu een verdiende podiumplek. Circulair produceren wordt met onze technologie laagdrempelig op meerdere fronten. Voor bedrijven is dit een mooie mogelijkheid om zo van Make, Take, Waste naar Reduce, Reuse, Recycle te gaan.”

Bron: persbericht Pathema