ISS Tanks: Glasvezel versterkte kunststoftanks

Een nieuw product binnen bestaande oplossingen!

ISS Tanks B.V. heeft als leverancier van opslagtanks en afdeksystemen wereldwijd voor vele vloeistoffen en gassen een passend product en introduceert een nieuw product binnen bestaande oplossingen. Een interessant alternatief bij het vervangen of nieuwbouw van stalen of betonnen tanks zijn prefab GRE (glasvezel versterkte kunststof) tanks.
Prefab GRE tanks zijn ongevoelig voor corrosie en geschikt voor de opslag van zeer veel verschillende vloeistoffen. Door de corrosie bestendige eigenschappen van de GRE tanks kan stilstand door onderhoud of een tankinspectie tot een minimum worden beperkt en kunnen daardoor kosten worden bespaard!

Losse panelen

De prefab GRE tanks zijn opgebouwd uit losse panelen die op locatie door middel van een pakking en boutverbinding aan elkaar worden gezet. Ook kunnen de tanks weer gedemonteerd en herplaatst worden. De standaard afmetingen van de GRE tanks variëren in diameter van 4 tot 40 meter, een hoogte van 2 tot 11 meter en inhoud van 30 tot 9200 m3. Bij grotere of hogere afmetingen kunnen tanks op maat gemaakt worden.

Naast de standaard voordelen als corrosie bestendigheid en snelle bouw, kunnen de tanks uitgerust worden met diverse afdekkingen zoals een flexibele PVC spankap of een GRE vast dak.
Voor energiebesparing of temperatuur gecontroleerde processen zijn de tanks ook leverbaar in een dubbelwandige prefab geïsoleerde versie.

Toepassingen voor GRE tanks zijn onder andere:
Opslagtanks , anaerobe en aerobe zuivering, slibopslag, bezinktanks en sprinklertanks.

Graag helpt ISS Tanks B.V u met een oplossing op maat!