Maak kennis met onze nieuwe TKI Innovatiemakelaar landbouw, water en voedsel

Peter Prins bekleedt sinds kort deze functie, hij vertelt: “Wereldwijd is verzilting een enorme uitdaging in de landbouw en voedselproductie. Technieken zoals het bovengronds telen van gewassen kunnen een oplossing zijn. Ik zie ook een groeiende vraag naar nieuwe technieken die kunnen helpen bij het ontzouten van irrigatiewater.

Ik zou graag in contact komen met bedrijven en organisaties die met deze onderwerpen bezig zijn, of een ander Landbouw, Water en Voedsel gerelateerd onderwerp, om te kijken waar ik je van dienst kan zijn.”

De TKI Innovatiemakelaars die samenwerken met Water Alliance en het Netherlands Water Partnership (NWP) staan ​​klaar om Nederlandse waterbedrijven te helpen bij het beantwoorden van al hun vragen over innovatie en het betreden van een (nieuwe) markt tijdens een gratis adviesgesprek op maat. Zij kunnen u in contact brengen met kennisinstellingen en andere MKB-bedrijven. Ze kennen de financieringsmogelijkheden en hebben een groot netwerk binnen de sector en  potentiële klanten.

Vraag vandaag nog uw gratis adviesgesprek aan door contact op te nemen met Matthijs Plijnaar, Projectmedewerker Watertechnologie

Meer informatie over de innovatiemakelaars