Holland Water lanceert geheel nieuwe positionering en merk!

Holland Water heeft zich gediversifieerd en zal vanaf heden een steeds breder portfolio aan watertechnologieën en beheersdiensten aanbieden.

Het watertech bedrijf uit Driebergen-Rijsenburg is marktleider in Nederland op het gebied van legionellabeheersing en heeft de afgelopen 18 jaar naam gemaakt met de HW Bifipro®, op basis van koper- en zilverionisatie. Maar het probleem is dat dit middel niet overal in te zetten is, legt Holland Water-oprichter Leo de Zeeuw uit. “We willen én kunnen meer gebouweigenaren helpen met hun hoofdpijndossiers. Daarom zijn we op zoek gegaan naar complementaire technologieën en diensten. En daarbij hoort ook een nieuwe positie in de markt.”

Full-service provider van waterbeheersdiensten

“Hiermee beogen we de eerste volwaardige ‘full-service provider’ van waterbeheersdiensten in Nederland en België te worden. Want gebouweigenaren verdienen waterexperts aan hun zijde die compromisloos gaan voor legionellavrij, duurzaam en kostenefficiënt watermanagement.”

Rogier van den Brink, Chief Executive vult aan: “Om deze ambitie kracht bij te zetten, hebben we de afgelopen tijd het team verbreed en versterkt, externe financiering aangetrokken, en een complementair watertechbedrijf geacquireerd. Nu schakelen we door met een vernieuwd en uitgebreid portfolio, een gestroomlijnde waardeketen, en een nieuwe website, merkstijl en logo.”

De vernieuwde kijk op waterbeheer van Holland Water is te vinden op www.hollandwater.com.

Over Holland Water

Holland Water ontwikkelt en levert vernuftige technologische systemen en aanverwante diensten om waterinstallaties op duurzame wijze schoon en veilig te houden of te krijgen. Het vlaggenschipsysteem – de Bifipro® – is uiterst effectief in het bestrijden van biofilm en legionella door middel van koper- en zilverionisatie. De gepatenteerde data-gedreven doseringstechnologie van het systeem is uniek in zijn soort en garandeert succesvolle bestrijding van legionella in iedere drink- of koelwaterinstallatie. Holland Water gelooft dat watermanagement slimmer, goedkoper en milieubewuster kan, en investeert onvermoeibaar in efficiëntie en automatisering van waterbeheer in het algemeen en legionellabeheer in het bijzonder.

Bron: Holland Water