Sensileau en Wateropleidingen slaan de handen ineen op het thema sensoren!

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat Sensileau en Wateropleidingen de handen ineen hebben geslagen om de Sensileau Academy-cursus ‘Introductie tot online sensortechnologie’ te vernieuwen. Met onze uitgebreide kennis van sensortechnologie en de didactische expertise van Wateropleidingen kunnen we een nog effectievere cursus aanbieden voor water professionals.

In de watersector wordt online sensortechnologie steeds vaker ingezet om de effectiviteit van processen te beoordelen en te optimaliseren. Sensoren maken het mogelijk om de waterkwaliteit voortdurend te monitoren en indien nodig processen bij te sturen om optimale waterkwaliteit te garanderen. Het kiezen van de juiste sensoren, afgestemd op het specifieke doel en de omstandigheden, is daarbij cruciaal.

Deze cursus is ontworpen voor professionals die meer willen leren over de werking en toepassing van sensoren. Of je nu nieuw bent in de sector of al veel ervaring hebt en je kennis wilt uitbreiden, deze cursus biedt waardevolle inzichten.

Voor meer informatie, kijk op www.sensileau.app!

Bron: bericht Sensileau