Cenergist en Ronald McDonaldhuis Veldhoven Zorgen Samen voor Comfortabele Douche-ervaring.

In een recente ontwikkeling heeft het Ronald McDonaldhuis Zuidoost Brabant, gelegen in Veldhoven, de innovatieve Control Flow Connect technologie van Cenergist geadopteerd om hun gasten een verbeterde douche-ervaring te bieden. Na de succesvolle installatie van twee Control Flow Connects eerder dit jaar, is het verschil duidelijk merkbaar voor de gasten, een verbetering die zeer wordt gewaardeerd.

De Control Flow Connect, ontwikkeld door Cenergist, is ontworpen om de waterstroom te reguleren, wat resulteert in een gelijkmatige en comfortabele waterstroom. Deze technologie biedt niet alleen een aangenamere douche-ervaring, maar draagt ook bij aan waterbesparing en energie-efficiëntie, kernwaarden die zowel door Cenergist als het Ronald McDonaldhuis worden omarmd.

Gezien de positieve feedback van de gasten, heeft het Ronald McDonaldhuis besloten om de technologie verder uit te breiden naar alle kamers, inclusief de douche voor vrijwilligers die slaapdienst hebben.

Trots

Fernando Padmos, vertegenwoordiger van Cenergist, uitte zijn enthousiasme over deze samenwerking: “We zijn trots dat we met onze Control Flow Connects een verschil kunnen maken voor de gasten van het Ronald McDonaldhuis. Het is een eer om bij te dragen aan het comfort en welzijn van gezinnen in deze moeilijke tijden.”

Marieke van den Brand, van het Ronald McDonaldhuis Zuidoost Brabant, benadrukt de waarde van de samenwerking: “De welzijn van onze gasten staat voorop. Dankzij de Control Flow Connect van Cenergist kunnen we hen een stukje thuiscomfort bieden, iets wat onbetaalbaar is.”

Deze samenwerking tussen Cenergist en het Ronald McDonaldhuis is een prachtig voorbeeld van hoe technologische innovatie en maatschappelijke verantwoordelijkheid hand in hand kunnen gaan om een positieve impact te maken.

Bron: bericht Cenergist