Call for papers – programma Nationale Technologie week 2019

Denk mee over het inhoudelijke programma van de Nationale Watertechnologie week 2019, geef een lezing en vindt uw oplossing of technologie terug in het programma!

Hoe is het in Nederland gesteld met de waterveiligheid en waterkwaliteit, is het water wel zo veilig? De stad als zelfstandig ecosysteem, hoe bereiken we dat? En hoe denkt u over de stelling ‘technologie van de toekomst vergt geen onderhoud’? De Nationale Watertechnologie week 2019 is een podium dat gebruikers en potentiële klanten kennis laat maken met uw innovatieve oplossingen.

Bijdrage

Ook uw bedrijf kan een bijdrage leveren aan de het programma van de Nationale Watertechnologie week; geef een inspirerende lezing, of laat een van uw klanten of eindgebruikers presenteren waar uw technologie heeft bijgedragen aan een oplossing voor hen.

Bezoekers van de Nationale Watertechnologie Week bestaan uit professionals uit de watersector, industrieën, eindgebruikers, toeleveranciers en medewerkers van overheden. De Nationale Watertechnologie Week biedt de uitgelezen mogelijkheid om in contact te komen met potentiële klanten en om technologische oplossingen te profileren.

Lees meer informatie en vul het formulier in op de website van ENVAQUA.