Wafilin Systems presenteert Melk Indik Systeem op Anuga FoodTec

Tijdens de Anuga Foodtec 2018 heeft Wafilin Systems haar, met een WIS Award bekroont, concept ‘Indikken van melk’ aan een groot publiek gedemonstreerd. De technologie die de afgelopen 2 jaar is ontwikkeld en getest op de Dairy Campus heeft als doel om rauwe melk op de boerderij in te dikken waardoor transport reductie en optimalisatie in zuivelverwerking kunnen worden gerealiseerd.

Anuga Foodtec is een zeer toonaangevende internationale vakbeurs waar de complete voedingsmiddelenindustrie haar innovaties en technologische presenteert. De reden voor Wafilin Systems om deel te nemen aan deze beurs was in het bijzonder om te peilen hoe de internationale industrie deze toepassing omarmt en toegepast ziet worden.

Met ruim 60 leads en een grote belangstelling voor het innovatieve concept van melk verwerking, kijkt Wafilin Systems terug op een succesvolle beurs. Met name de internationale potentie werd benadrukt door de bezoekers wat de ambitie van Wafilin Systems voedt om een doorontwikkeling te maken richting een commerciële toepassing op boerderij niveau. Meer informatie over deze ontwikkeling is te vinden op de vernieuwde website van Wafilin Systems