Pure Water Group scoort verschillende contracten voor waterzuiveringsapparatuur

Dankzij de uitgebreide ervaring in het ontwerpen en ondersteunen van waterbehandelingsprojecten wereldwijd en het immer groeiende internationale netwerk, heeft Pure Water Group contracten binnengehaald voor de levering van tientallen Continuous Electrodeionization (CEDI) systemen voor verschillende projecten over de hele wereld.

Opmerkelijk is de grote order voor een raffinaderijproject in Mexico, waarvoor 11 op maat gemaakte CEDI systemen nodig zijn voor een totale productwatercapaciteit van 1127 m3/h. Het CEDI productwater wordt gebruikt als gedemineraliseerd watertoevoer naar de raffinaderijketel en voor de water/stoomcyclus van de Warmtekrachtkoppeling (WKK) installatie.

Daarnaast zijn er door een nieuwe klant twee plug & play CEDI systemen met een capaciteit van 25 m3/h besteld voor een project in Egypte en heeft een bestaande klant vergelijkbare systemen nodig voor een project in Estland.

Aanvullend zullen verschillende CEDI systemen met capaciteiten variërend van 0,5 tot 15 m3/h geproduceerd en geleverd gaan worden voor projecten in het Verenigd Koninkrijk, Oman, Denemarken, Verenigde Arabische Emiraten en Saoedi-Arabië.

Het gelijktijdig ontwerpen, produceren en testen van alle CEDI systemen is een enorme uitdaging voor het engineering- en productieteam van Pure Water Group en vereist een effectieve planning en efficiënte toelevering van alle benodigde componenten en instrumenten.

Pure Water Group is trots op de sterke relatie met haar partners en leveranciers, die wordt beschouwd als de sleutel tot succes om alle projecten tijdig en naar tevredenheid van de klant te voltooien.

Bron: Pure Water Group