Partners for Water start een nieuwe subsidieronde voor de Nederlandse watersector

Bent u van plan om in het buitenland een haalbaarheidsstudie of pilot op het gebied van duurzaam watermanagement uit te voeren? De Partners for Water subsidieregeling biedt kansen aan Nederlandse bedrijven, kennisinstellingen en ngo’s die hun innovatieve oplossingen willen testen om waterveiligheid en waterzekerheid te verbeteren. De huidige subsidieronde is gestart op 30 juni en eindigt op 8 september 2023.

Partners for Water subsidieregeling (PVW-IVWW)

De Partners voor Water Innovaties voor Waterveiligheid en Waterzekerheid buitenlandse delta’s, deltasteden en stroomgebieden (PVW-IVWW)-subsidieregeling is onderdeel van het Partner for Waters-programma 2022-2027. Dit is de derde van de zeven subsidierondes die het programma kent. De subsidieregeling focust op het ondersteunen van haalbaarheidsstudies en pilots die kennis en ervaring genereren die gericht is op het opschalen van innovaties.

Meld u aan voor het vereiste intakegesprek 

Deze subsidieronde is opengesteld van 30 juni tot 8 september 2023. Om in aanmerking te komen is deelname aan een intakegesprek vereist. Meld u daarom voor 11 augustus 2023 hier aan voor het intakegesprek. Tijdens dit interview bespreekt u de details en voorwaarden van de regeling met een Partners for Water-adviseur.

Heeft u al een intakegesprek gehad? Dan kunt u zich aanmelden voor de subsidie via de aanmeldingspagina.

Bron: Partners voor Water