Bent u actief in de food-sector en geïnteresseerd in een slim gebruik van water? Of bent u actief in watertechnologie en heeft u belangstelling voor de voedselsector? Dan is 15 april a.s. een datum om te onthouden! Op die dag organiseert Water Alliance namelijk samen met Van Hall Larenstein gezamelijk een online ‘WaterCampus Business Café’ met als onderwerp ‘Efficiency verhogen door vervuiling te verminderen en effectiever reinigen’.
Serie
Dit Business Café is een onderdeel uit de serie ‘Watertechnoloog ontmoet Voedingstechnoloog’ en is voor iedereen die geïnteresseerd is in de combinatie water en food.
In deze editie: Door vervuiling van installaties te voorkomen of te verminderen en de reiniging effectiever te maken hoeven ze minder te worden gereinigd. Er wordt niet alleen bespaard op water en geld, maar het verhoogt ook de benuttingsgraad van de installatie waardoor er meer productie-uren gemaakt kunnen worden!
De sprekers
Sprekers tijdens deze editie van het WaterCampus Business Café zijn:
Schrijf u nu in: het Business Café ‘Efficiency verhogen door vervuiling te verminderen en effectiever reinigen’ biedt een uitgelezen kans om in ruim één uur kennis te nemen van alle nieuwste inzichten. En uiteraard is het tegelijkertijd een prima mogelijkheid om te sparren met experts, vakgenoten én ondernemers!
Tot 15 april!
Het is niet meer mogelijk om aan te melden.
Heeft u nog vragen? Stuur André Mepschen een e-mail en hij neemt contact met u op!
Organisator van dit evenement
- André Mepschen
- +31 (0)638750502
- Business Developer Nationaal
- a.mepschen@wateralliance.nl