Bent u actief in de food-sector en geïnteresseerd in een slim gebruik van water? Of bent u actief in watertechnologie en heeft u belangstelling voor de voedselsector? Dan is 15 oktober een datum om te onthouden.
Op die dag organiseert Water Alliance namelijk in samenwerking met Van Hall Larenstein een ‘WaterCampus Business Café’ met als onderwerp ‘Innoveren met behoud van voedselveiligheid.’ Dit in het kader van de interactieve serie bijeenkomsten én webinars met als thema ‘Watertechnoloog ontmoet Voedingstechnoloog’.
Online
Het Business Café zal online te volgen zijn. Het event is voor iedereen die geïnteresseerd is in de combinatie water-food een uitgelezen kans om in ongeveer twee uur tijd kennis te nemen van de nieuwste inzichten. En uiteraard is het tegelijkertijd een prima mogelijkheid om te sparren met experts, vakgenoten én ondernemers!
Het thema mag urgent genoemd worden, zo legt medeorganisator André Mepschen van Water Alliance uit. “De recente kurkdroge zomers die Nederland achter de rug heeft, de verzilting, dalende grondwaterstanden, waterbeperkingen; het vraagt om constructieve oplossingen. En uiteraard is veiligheid van water en voedsel daarbij prioriteit nummer één. Voldoende stof dus voor een interessant interactief evenement.”
De sprekers
Tijdens het event ‘Innoveren met behoud van voedselveiligheid’ komen de volgende sprekers aan het woord:
1. Marjon Wells (NIZO): ‘Microbiologie en contaminatie’
2. Martin Bosscher (Grolsch): ‘Voedselveilig waterhergebruik in de praktijk’
3. Peter van der Maas (Van Hall Larenstein): ‘Innoveren voor duurzaam watergebruik?’
Informatie en opgave
Heeft u vragen? Stuur André Mepschen een e-mail. Aanmelden voor het webinar is helaas niet meer mogelijk. Mocht u toch nog aan willen haken, stuur dan een email naar Nynke Kramer om te kijken naar de mogelijkheden.