Bent u actief in de food-sector en geïnteresseerd in een slim gebruik van water en de eigenschappen er van? Of bent u actief in watertechnologie en heeft u belangstelling voor de voedselsector om wat hier gebeurt op het gebied van water? Dan is 15 juni a.s. een datum om te onthouden! Op die dag organiseert Water Alliance samen met Van Hall Larenstein een online ‘WaterCampus Business Café’ met als onderwerp ‘Water als ingrediënt in de levensmiddelen’.
Serie
Dit Business Café is een onderdeel uit de serie ‘Watertechnoloog ontmoet Voedingstechnoloog’ en is de laatste van een reeks van 4. In dit webinar zullen we ingaan op de kwaliteit, kwantiteit, uitdagingen en oplossingen rondom water als ingrediënt.
De sprekers
Water en Bier, Bier en Water:
Onno Raspe, Brouwspecialist en Ondernemer
Water in balans in de Agri-Food sector:
Kees Roest, Senior Onderzoeker Energie & Circulaire Systemen @ KWR en Program Director @ ISPT
Water: een kostbaar goed in de zuivel:
Chris Dotremont, Senior Researcher Membrane Technology @ FrieslandCampina
Het zal duidelijk zijn: het Business Café ‘Water als ingrediënt in de levensmiddelen’ biedt voor iedereen een uitgelezen kans om in ruim één uur kennis te nemen van alle nieuwste inzichten. De onderwerpen van de presentaties lopen erg uiteen, het type voedingsmiddelen is wellicht een heel andere dan u normaalgesproken mee werkt, maar juist daarom zo interessant om een inkijk te krijgen in wat een ander juist zo voor de hand liggend vindt.
Direct aanmelden? Dat kan!
Heeft u nog vragen? Stuur André Mepschen een e-mail.