×
  • Innovatiesupport
  • Netwerk versterken
  • Expertgroepen
    • Expertgroep Biociden en Desinfectie
    • Expertgroep Circulair Water
    • Expertgroep Dutch Waste & Environmental Technologies
    • Expertgroep Industrial Water
    • Expertgroep Koelwater
    • Expertgroep Legionella
    • Expertgroep Resource Recovery
    • Expertgroep Waterontharders
    • Expertgroep Zwembaden
  • Brancheorganisatie
    • Onze thema’s
    • FME
  • Activiteiten
  • Nieuws
  • Leden
    • Alle Leden
    • Leden per Sector
    • Waarom lid worden?
  • Over ons
    • Contact
    • Ons team
    • Missie, visie en strategie
    • Raad van Toezicht
    • Historie
  • Lid worden
  • Contact
    • NL
      • EN
Skip to content

☰ menu Zo helpen wij je
  • Innovatiesupport
  • Netwerk versterken
  • Expertgroepen
    • Expertgroep Biociden en Desinfectie
    • Expertgroep Circulair Water
    • Expertgroep Dutch Waste & Environmental Technologies
    • Expertgroep Industrial Water
    • Expertgroep Koelwater
    • Expertgroep Legionella
    • Expertgroep Resource Recovery
    • Expertgroep Waterontharders
    • Expertgroep Zwembaden
  • Brancheorganisatie
    • Onze thema’s
    • FME
  • Activiteiten
  • Nieuws
  • Leden
    • Alle Leden
    • Leden per Sector
    • Waarom lid worden?
  • Over ons
    • Contact
    • Ons team
    • Missie, visie en strategie
    • Raad van Toezicht
    • Historie
15 juni 2021 • 13:00 - 14:30 • Online

WaterCampus Business Café: Water als ingrediënt in de levensmiddelen

Bent u actief in de food-sector en geïnteresseerd in een slim gebruik van water en de eigenschappen er van? Of bent u actief in watertechnologie en heeft u belangstelling voor de voedselsector om wat hier gebeurt op het gebied van water? Dan is 15 juni a.s. een datum om te onthouden! Op die dag organiseert Water Alliance samen met Van Hall Larenstein een online ‘WaterCampus Business Café’ met als onderwerp ‘Water als ingrediënt in de levensmiddelen’.

Serie

Dit Business Café is een onderdeel uit de serie ‘Watertechnoloog ontmoet Voedingstechnoloog’ en is de laatste van een reeks van 4. In dit webinar zullen we ingaan op de kwaliteit, kwantiteit, uitdagingen en oplossingen rondom water als ingrediënt.

De sprekers

Water en Bier, Bier en Water:
Onno Raspe, Brouwspecialist en Ondernemer

Water in balans in de Agri-Food sector:
Kees Roest, Senior Onderzoeker Energie & Circulaire Systemen @ KWR en Program Director @ ISPT

Water: een kostbaar goed in de zuivel:
Chris Dotremont, Senior Researcher Membrane Technology @ FrieslandCampina

Het zal duidelijk zijn: het Business Café ‘Water als ingrediënt in de levensmiddelen’ biedt voor iedereen een uitgelezen kans om in ruim één uur kennis te nemen van alle nieuwste inzichten. De onderwerpen van de presentaties lopen erg uiteen, het type voedingsmiddelen is wellicht een heel andere dan u normaalgesproken mee werkt, maar juist daarom zo interessant om een inkijk te krijgen in wat een ander juist zo voor de hand liggend vindt.

Direct aanmelden? Dat kan!

Heeft u nog vragen? Stuur André Mepschen een e-mail.

Organisator van dit evenement

  • André Mepschen
  • +31 (0)638750502
  • Business Developer Nationaal
  • a.mepschen@wateralliance.nl
Bekijk volledige agenda

Bekijk ook deze activiteiten

4 november 2025 • 7 november 2025 • Rimini

Ecomondo 2025 – Rimini, Italië

6 juni 2025 • 09:30 - 11:30 • Online

The WINNING DAYS – EU GreenWeek

23 juni 2025 • 15:00 - 18:00

Succesvol zakendoen in een veranderend Amerika

Bericht navigatie

WaterCampus Business Café: Efficiency verhogen door vervuiling te verminderen en effectiever te reinigen
Werksessie Energie uit Water
WaterCampus Leeuwarden

Op de hoogte blijven via onze nieuwsbrief

Inschrijven

Contact

Agora 4,
8934 CJ Leeuwarden


+31 (0)58 284 90 44
ma-vr 9:00-17:00
info@wateralliance.nl

Over Water Alliance

  • Missie, visie en strategie
  • RvT & Bestuur
  • Het team
  • Historie
  • Leden
  • WaterCampus Leeuwarden

Word betrokken

  • WaterProof Magazine
  • Nieuws
  • Activiteiten
  • Contact
  • Vacatures

Lid worden

Word nu lid

Volg ons

© Water Alliance | All rights reserved

  • Privacy
  • Disclaimer
  • Colofon
  • Cookie Settings
  • Innovatiesupport
  • Netwerk versterken
  • Expertgroepen
    • Expertgroep Biociden en Desinfectie
    • Expertgroep Circulair Water
    • Expertgroep Dutch Waste & Environmental Technologies
    • Expertgroep Industrial Water
    • Expertgroep Koelwater
    • Expertgroep Legionella
    • Expertgroep Resource Recovery
    • Expertgroep Waterontharders
    • Expertgroep Zwembaden
  • Brancheorganisatie
    • Onze thema’s
    • FME
  • Activiteiten
  • Nieuws
  • Leden
    • Alle Leden
    • Leden per Sector
    • Waarom lid worden?
  • Over ons
    • Contact
    • Ons team
    • Missie, visie en strategie
    • Raad van Toezicht
    • Historie