DMT Environmental Technology richt vestiging in Azië op

Met de oprichting van DMT Azië in Maleisië ondersteunt Water Alliance lid DMT Environmental Technology de voortdurende groei van haar activiteiten in biogas opwaarderen, waterzuivering, het herstel van verontreinigde grondstoffen en ontzwaveling. De uitbreiding volgt op de opening van een kantoor in Portland, VS, vorig jaar en de recente overname van water- en slibverwerking activiteiten van Sustec B.V. in Wageningen.

DMT-ET is een snel groeiend bedrijf dat duurzame technologische diensten aanbiedt aan een reeks mondiale marktsegmenten en klanten, waaronder gemeenten, agricultuur, en een verscheidenheid aan industrieën, zoals voeding, chemie en olie en gas.

Wereldwijd is DMT-ET een van de grootste producenten van biogas opwaardeer faciliteiten met membraan technologie. Azië vertegenwoordigt een schat aan biomassa uit landbouw en industriële afvalstromen. In sommige gevallen creëren deze afvalstromen milieukwesties. DMT-ET is de specialist om deze afvalstromen te behandelen op een duurzame en rendabele manier. Door het opzetten van een kantoor in Maleisië zal DMT-ET regionaal aanwezig zijn om haar kennis en expertise direct aan te bieden aan haar klanten.

DMT-ET is een betrouwbare partner met bijna 30 jaar ervaring in het leveren van duurzame technologieën in Europa, Azië en de Verenigde Staten. DMT-ET heeft 50 medewerkers die samenwerken om een helder en welvarende toekomst te creëren, in samenwerking met kennisinstellingen en partners wereldwijd.

“Het nieuwe kantoor van DMT in Maleisië, zal onze capaciteiten in de Aziatische regio vergroten. Het nieuwe kantoor zal onze huidige activiteiten in de landbouw- en de waterzuivering sector stimuleren.” Aldus Erwin Dirkse, CEO.

“DMT Environmental Technology is uniek gepositioneerd met zijn state of the art technologieën, die in staat zijn milieukwesties in een duurzame en rendabele manier op te lossen.”, aldus Harmen Dekker, Manager Marketing en Sales. “We kijken ernaar uit om onze expertise en technologie in Azië verder uit te breiden.

“For more information: DMT, Harmen Dekker, +31 (0)513 636 789