Uw innovatie in de spotlights op mondiale watertechnologie beurs in Chicago!

Zet uw innovatie in de internationale spotlights! Meld u nu aan voor een plaats op de Holland Innovation en Inspiration Hotspot.

Op een aantal strategische beurzen in 2015 en 2016 krijgen de nieuwste Nederlandse innovaties namelijk extra aandacht op de Holland Innovation & Inspiration Hotspot. Hier staan de nieuwste water technologische innovaties uit Nederland centraal. De Hotspot wordt dé reden voor bezoekers om het Holland Business Pavillion aan te doen. Niet alleen tijdens de beurs staat de Hotspot centraal, ook in de communicatie vooraf richting bezoekers vormt de Hotspot de centrale boodschap. Op die manier worden de laatste innovaties sterk over het voetlicht gebracht.

De Hotspot wordt op meerdere internationale beurzen opgezet, waaronder: Weftec, Chicago (september 2015), IWW, Amsterdam (november 2015), IFAT, München (mei/juni 2016), IWW Singapore (juli 2016).

Voorwaarden voor de Holland Innovation & Inspiration Hotspot
– De technologie is niet ouder dan twee jaar bij aanvang van de beurs
– De technologie is maakbaar
– De technologie heeft niet eerder op de beurs gestaan
– De oorsprong van de technologie komt van een start-up, een jong bedrijf of een aparte afdeling van een bedrijf.

Wilt u in aanmerking komen om in deze hotspot meegenomen te worden? Neemt u dan contact op met Juliette Douglas van de Water Alliance via j.douglas@wateralliance.nl.