UPDATE
Toen we vorig jaar begonnen met de organisatie van ons WaterLink symposium leek het er op dat het kon: een live event in Leeuwarden. Weer live netwerken, een toast op het nieuwe jaar en genieten van boeiende sprekers. Helaas is de situatie met COVID-19  onveranderd gebleven en mogen er nog geen live events plaatsvinden. Daarom hebben we moeten besluiten om WaterLink 2022 niet door te laten gaan als fysiek evenement.

Een aantal van de sessies zullen in fysieke of digitale vorm terugkomen in de loop van dit jaar, bijvoorbeeld als WaterCampus Business Café of tijdens de European Water Tech Week (EWTW), die van 19 tot 22 september gepland staat. Uiteraard houden we u hiervan op de hoogte en hopen we u op één van deze momenten te mogen verwelkomen.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met Agnes Dirksen, manager Marketing en communicatie, via a.dirksen@wateralliance.nl.


Mocht het nog niet de agenda staan, dan nú noteren: op 26 januari staat WaterLink 2022 voor de deur. Wij nodigen u van harte uit om daarbij te zijn!

Er is genoeg reden om dit evenement niet te willen missen. WaterLink is immers hét netwerk-evenement waar de Nederlandse watersector in één compacte middag een schat aan kennis opdoet over ondernemen in de water business. En: waar de bezoeker ook écht tot netwerken en zakendoen komt. Thema 2022: ‘Samenwerken aan de Toekomst.’

Het is een keihard wetenschappelijk gegeven: wie samenwerkt bereikt méér. Daarom is Water Alliance al tien jaar actief in álle netwerken en allianties die er nationaal en internationaal toe doen. Om zo watertech-bedrijven te koppelen aan industrie, overheid en onderwijs. De verwachting is dat samenwerken in de toekomst nóg belangrijker zal worden. Daar gaat het over, tijdens WaterLink 2022.

Op het programma staat in ieder geval futurist, trendwatcher én topspreker Richard van Hooijdonk.  Daarmee is inspiratie verzekerd. Maar ook tijdens tal van andere presentaties, mini-workshops én op de netwerkvloer zal een schat aan informatie worden uitgewisseld.

( klik op de afbeelding om de PDF te openen in een nieuw tabblad)

Kortom: begin het jaar direct met een frisse kennis- en netwerk-boost, tijdens WaterLink 2022. Er zijn geen kosten verbonden aan de toegang tot WaterLink.

Deelsessies

Na de plenaire sessie nodigen we u uit om aan te sluiten bij een van de volgende inspirerende en interactieve deelsessies:

1. Leer jezelf pitchen en boek succes! Lees meer

2. Welke financieringsopties heb ik in de verschillende groeistadia van mijn bedrijf? Lees meer

3. Project WaterLab Circulair Water: Hoe gaan we samen voor duurzaam watergebruik? Lees meer

4. Staat biociden-wetgeving innovatie in de weg? Lees meer

5. Digitalisering en Artificial Intelligence in de water sector: Lees meer

6. Kansen vanuit de Europese Wet- en Regelgeving gepresenteerd vanuit WTEX10. Lees meer

7. Het versnellen van watertech innovaties naar een uitdagende markt. Lees meer

8. Zuid-Europa: Waterschaarste versus lage waterprijzen. Toch zaken doen? Ontdek hoe! Lees meer

Het programma

12.00-13.00 Inloop en lunch

13.00-15.00 Plenaire deel

15.00-15.30 Pauze

15.45-17.00 Sessies

17.15-17.45 Proostmoment met Burgemeester Buma van Leeuwarden

18.00 Lopend buffet


*Mocht WaterLink niet live kunnen doorgaan, dan werken we aan een uitgeklede digitale variant. We hopen u hier rond 14 januari uitsluitsel over te kunnen geven.

Welkom op WaterLink 2022!

Het is niet meer mogelijk om aan te melden voor WaterLink 2022. Alle aanmelders hebben inmiddels bericht van ons gehad.