Een Water Campus Business Café georganiseerd in samenwerking met Van Hall Larenstein en in het kader van Voedingstechnoloog ontmoet Watertechnoloog. Deze reeks bestaat uit verschillende onderwerpen, namelijk:

  • Juni 2020 : voorbeschouwing
  • Oktober 2020 : Innoveren met behoud van voedselveiligheid
  • Februari 2021: Performance fabrieken verbeteren in een virtuele omgeving
  • April 2021: Efficiency verhogen door vervuiling te verminderen en effectiever reinigen
  • Juni 2021: Water als ingrediënt in de levensmiddelen

 

Bent u actief in de food-sector en geïnteresseerd in een slim gebruik van water? Of bent u actief in watertechnologie en heeft u belangstelling voor de voedselsector? Dan is 18 februari aanstaande een datum om te onthouden! Op die dag organiseert Water Alliance namelijk in samenwerking met Van Hall Larenstein een online ‘WaterCampus Business Café’ met als onderwerp ‘Performance fabrieken verbeteren in een virtuele omgeving’.

Dit Business Café is een onderdeel uit de serie ‘Watertechnoloog ontmoet Voedingstechnoloog’ en is voor iedereen die geïnteresseerd is in de combinatie water en food en in dit geval gericht op wat de digitale wereld ons kan brengen. En het thema mag urgent genoemd worden, de recente droge zomers die Nederland achter de rug heeft, de verzilting, dalende grondwaterstanden, waterbeperkingen: het vraagt om constructieve oplossingen.

We hebben besloten de sessie te doen onder WaterLink 2021 op donderdag 18 februari a.s., een jaarlijks event wat de mogelijkheid geeft tot het volgen van parallelsessies en netwerken met nieuwe mensen!

Sprekers tijdens deze sessie zijn:

Peter de Jong

 

Peter de Jong (Lector Zuiveltechniek bij Van Hall Larenstein) – Computermodellen in (de) praktijk voor voedingsmiddelen

Anneke van der Linde

 

Anneke van der Linde (Partner bij HAI smart4industries) – Slim gebruik van data voor procesoptimalisatie in de Food industrie

Abel Heinsbroek

Abel Heinsbroek  (Specialist Procestechnologie Vitens) – Digital Twins voor Real-Time Kwalititeitsvoorspelling en Bewaking in de Drinkwaterzuivering

Als je de aanleiding hebt gemist voor de gehele serie, kijk dan bijgaand filmpje van Peter de Jong.