Door Juliette Douglas

De kansen liggen er niet voor het oprapen; anders had je dat natuurlijk al lang gepakt! Toch kriebelt het en zegt je zakeninstinct dat er mogelijkheden zijn. Waar begin je dan en hoe pak je het aan?

Als je op zoek bent naar een spoorboekje…. Dat hebben we niet.  Wat we wel hebben zijn 3 ondernemers die kort iets vertellen over hun ervaringen en successen in Zuid Europa. Diverse ondernemers nemen u mee in hun ervaringen in een Zuid Europees land. Succes komt natuurlijk niet vanzelf, daarom zullen ook de uitdagingen die ze hebben ervaren, en soms nu nog steeds tegenkomen besproken. Wat was de grootste uitdaging? Hoe heb je voeten aan de grond gekregen? Wat zou je anders doen in de toekomst? 

Tijdens de 3 ronde tafeldiscussies kun je vragen stellen over hoe ze te werk zijn gegaan, waar zij denken dat kansen liggen en is eventueel gezamenlijk optrekken een optie? Ze gaan niet alleen in op de uitdagingen in het betreffende land, maar ook de technologieën waar deze successen mee zijn behaald en waar zij denken dat de kansen liggen.

Maar… ook de twijfels kunnen worden besproken. Het uiteindelijke doel is om mét elkaar tot een roadmap te komen waarbij ú geholpen wordt om voet aan de grond te krijgen in Zuid Europa.

Sluit aan bij de tafelsessie Spanje, Italië of Portugal. En ben je actief in de Industriële sector? Glastuinbouw? Decentrale waterzuiveringen? Laat dan dit aanbod niet onbenut en neem deel aan deze interactieve sessie !