WaterJobs connecting people: Farah Al-Massri, support engineer bij Brightwork

Het door Water Alliance geïnitieerde WaterJobs werd vorig jaar in het leven geroepen om de vraag naar- en het aanbod van personeel in de watertechnologie bij elkaar te krijgen. Het doel hiervan was meer bedrijvigheid creëren in en rond de WaterCampus. Nu, ongeveer een jaar na het plaatsen van de eerste vacatures blijkt WaterJobs een waardevol platform voor werkgever en werkzoekende in de Watertechnologiesector waar veel gebruik van wordt gemaakt. En niet zonder succes.

Er zijn inmiddels meerdere succesvolle matches gemaakt binnen het Waterjobs netwerk. Een voorbeeld hiervan is Farah Al-Massri, support engineer bij Water Alliance lid Brightwork BV. Na haar studie zocht ze een leuke baan in de watertechnologiesector:

“Nadat ik mijn CV op Waterjobs had geplaatst ben ik voor meerdere sollicitatiegesprekken uitgenodigd”

Meerdere uitnodigingen

“Afstuderen is slechts het begin van je persoonlijke ontwikkeling in het vakgebied, waarin je afstudeert. Als pas afgestudeerde heb ik om te ontdekken welke functie mogelijk goed bij mij zou passen de leden van de Water Alliance bestudeerd. Ik heb gekeken waar de bedrijven zich specifiek mee bezig houden, welke aansloten bij mijn passie en waar mogelijkheden zouden liggen om mijzelf verder te kunnen ontwikkelen. Nadat ik mijn CV op Waterjobs had geplaatst ben ik voor meerdere sollicitatiegesprekken uitgenodigd. Dat heeft geleid tot de kennismaking bij Brightwork BV.”

Ook een mooie functie?

Sta jij aan het begin van je carrière na je afstuderen, ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of sta je open voor een nieuw avontuur? WaterJobs heeft een breed netwerk en kent de opdrachtgevers vaak goed. Dit zorgt ervoor dat we niet alleen op zoek gaan naar een plek die past bij je functie, maar ook kunnen meedenken waar je goed zou kunnen passen. Mogen wij je helpen aan een mooie functie binnen de watertechnologiesector? Klik dan op hier om je CV te uploaden.