Water Alliance vertegenwoordigt watertechsector Nederland op de WEFTEC

banner-weftec-handtekening-email-300x70px-2016Van 24-28 september vindt in New Orleans voor de 89ste keer de jaarlijkse WEFTEC conferentie plaats. Honderden stands zullen op de beursvloer hun laatste ontwikkelingen tonen voor de municipale en industriële watermarkt. Water Alliance is daar wederom dit jaar actief. In samenwerking met het NWP en Envaqua heeft Water Alliance deze beurs onder de aandacht gebracht van het Nederlandse bedrijfsleven.
Dat resulteert in een sterk bezet ‘Netherlands Water Pavilion’ tijdens de WEFTEC. Een mooi paviljoen op een strategische plek op de beursvloer, goede zichtbaarheid d.m.v. Holland Branding, een ruime ontvangstruimte, netwerkbijeenkomsten, site visits en nog veel meer.

Tevens zal Water Alliance tijdens de WEFTEC op het ‘Netherlands Water Pavilion’ nieuwe Nederlandse innovaties voor het voetlicht brengen onder de naam ‘Holland Innovation and Inspiration Hotspot’.
Naast het Water paviljoen zullen de Water Alliance en het NWP in New Orleans op diverse podia de Nederlandse Watertechnologie vertegenwoordigen:

  • Op zondag 25 september zal Hein Molenkamp (Water Alliance) op het Waterclusters podium van de EPA vertellen over de rol van Nederland in het mondiale speelveld van Waterclusters.
  • Op Dinsdag 27 september zullen Alex Berhitu (WaterAlliance) en Wouter de Buck (NWP) op het Global Center podium vertellen over hoe we met innovaties in de Watertechnologie vanuit Nederland de mondiale markt benaderen.
  • Op woensdag 28 september zal Alex Berhitu (Water Alliance) op het Stormwater Paviljoen i.s.m. The Water Council de rol van Demosites belichten.
invitation-networking-reception-weftec
Klik op afbeelding om de uitnodiging te vergroten

Ook bezoekers uit Nederland kunnen zich aanmelden voor deze podia. En zijn natuurlijk van harte uitgenodigd op het Netherlands Water Pavilion. Het paviljoen heeft voldoende netwerkruimte om met potentiële klanten af te spreken. Op dinsdagmiddag 27 september van 16.30 -18.00 uur wordt er een speciale netwerkborrel georganiseerd op het Netherlands Water Pavilion in samenwerking met NWP, Water Alliance en het Nederlandse consulaat generaal Miami.

Ga voor meer informatie over de WEFTEC New Orleans 2016 naar www.weftec.org