Water Alliance initieert programma tijdens de SMAGUA

Water Alliance zal dit jaar voor het eerst deelnemen aan de SMAGUA beurs met een eigen collectieve stand. De SMAGUA beurs staat bekend om haar innovatie- en watertechnologie en biedt oplossingen om verbetering aan te brengen in de watersector. De beurs is tevens het essentiële ontmoetingspunt voor technische waterbedrijven uit de sector met een groot aanbod aan technische conferenties, productpresentaties, apparatuur en technologische oplossingen.Bovendien zal Water Alliance tijdens de beurs het Europese VIDA Project (Value-added Innovation in Food Chains) presenteren. Aan dit project nemen meerdere Europese landen deel, waaronder ook Spanje (Aragón Innovalimen).

Hierbij een overzicht van alle interessante activiteiten die Water Alliance organiseert tijdens de SMAGUA beurs:

Vida International Brokerage Event op dinsdag 5 februari, 09.30 – Sala 1

Dit event is gericht op matchmaking voor en met MKB’ers die geïnteresseerd zijn in een zogeheten “VIDA voucher”. Het VIDA brokerage event bestaat uit verschillende informatieve presentaties gerelateerd aan de levensmiddelen sector, met uitdagingen gericht op efficiënt beheer van hulpbronnen. Naast een matchmaking vinden er presentaties plaats van casussen, eerder geïdentificeerd door VIDA clusters en de presentatie van het VIDA Voucher-systeem.

Om dit brokerage event bij te wonen, hoeft u geen Water Alliance lid te zijn. Wilt u naderhand deelnemen aan het project, is Water Alliance lidmaatschap een vereiste.

EEN Matchmaking met interessante partijen op de Spaanse markt op dinsdag 5 februari, 14.00 – Hall 4

Vanuit het Enterprise Europe Network wordt een matchmaking event georganiseerd. U kunt met andere bedrijven in gesprek gaan om mogelijke samenwerkingsverbanden te verkennen, zowel binnen als buiten de scope van VIDA. Daarnaast zijn verschillende partners van het VIDA consortium beschikbaar om tijdens een 1-1 gesprek dieper in te gaan op de mogelijkheden binnen VIDA. Klik hier voor meer informatie en registratie voor de EEN matchmaking. Registreren is mogelijk tot 25 januari. Wij adviseren u om alleen de dinsdag in te schrijven, zodat u op woensdag aanwezig kunt zijn tijdens het aanvullende programma.

Case study: “Water Opportunities in the Spanish sector” op woensdag 6 februari, 15:00 – Room 2

Water Alliance werkt samen met de Nederlandse Ambassade, de NBSO en RVO om zoveel mogelijk relevante informatie te delen met Nederlandse bedrijven, tijdens een case study met als thema “Water Opportunities in the Spanish sector”

“Meet and Greet” netwerkreceptie op woensdag 6 februari, 16.30 – Collectieve Stand (Hall 4, F27-29)

Een gezamenlijk initiatief van de Nederlandse Ambassade, NBSO, RVO en Water Alliance. Tijdens een netwerkreceptie waar Spaanse relaties (uit de water- en agrisector) van de ambassade en NBSO worden uitgenodigd, bestaat de mogelijkheid voor uw bedrijf om te pitchen.

 

Meer informatie over SMAGUA kunt u opvragen bij:

Tiemen Jousma, Marketing and Events, +31 (0)58 284 90 44,  t.jousma@wateralliance.nl