Unieke PipeScanner Competitie bij Acquaintstand tijdens Aqua Nederland Vakbeurs 2020

In maart is het weer zover: de Aqua Nederland Vakbeurs, die gehouden wordt in de evenementenhal in Gorinchem. Het is het toonaangevende event voor de nationale waterbranche waar Acquaint ook dit jaar weer aan zal deelnemen. Bezoekers van de Acquaint-stand worden dit keer niet alleen beloond met actuele kennis over inspectietechnieken voor leidingen maar krijgen ook de kans om mee te doen aan een unieke PipeScanner Competentie.

Next Level – Aqua Nederland Vakbeurs

Op 17, 18 & 19 maart 2020 vindt de veertiende editie plaats van Aqua Nederland Vakbeurs. De beurs wordt wederom in combinatie met RioleringsVakdagen georganiseerd. Nieuw is de Next Level; de vernieuwde moderne beurshal op de bovenverdieping. Hiermee breidt het platform voor de (afval)watermarkt zich verder uit. Acquaint staat dit jaar op de Next Level met standnummer B.204. Deze prominente plek bevindt zich naast de bekende Innovatiestraat en is daardoor makkelijk vindbaar voor onze bestaande en nieuwe klanten.

PipeScanner Competitie

Dit jaar presenteert Acquaint de vernieuwde PipeScanner, waarmee een leiding uitwendig geïnspecteerd kan worden, en waarmee inzicht wordt verkregen in de staat van een leiding. De vernieuwde PipeScanner is makkelijk te bedienen. Acquaint roept haar bezoekers op om dit zelf te komen ervaren. Iedere bezoeker op onze stand krijgt de mogelijkheid om de PipeScanner te testen op een proefbuis. Uiteraard met hulp van Acquaint’s deskundige standbemanning. Voor het scannen van een leiding is het van belang dat de scan goed wordt uitgevoerd. De Pipescanner moet op de juiste manier over de buis worden bewogen, om foutmetingen te voorkomen. Tijdens de Aqua Nederland Vakbeurs krijgen hun (potentiële) klanten de kans om te ervaren hoe een meting met de PipeScanner in zijn werk gaat. Hieraan is ook een competitie verbonden, waarbij de scans beoordeeld worden op kwaliteit.

Bezoekers met de best uitgevoerde scan maken kans om dagwinnaar te worden, wat zal worden beloond met een passende prijs. De best uitgevoerde scan tijdens de drie beursdagen wint zelfs een gratis dataverwerking van een meetlocatie in het veld.

De PipeScanner Competitie is bedoeld om de bezoekers bekend te maken met het vernieuwde concept. De PipeScanner is een speciaal ontwikkelde tool om op non-destructieve wijze een leiding uitwendig te kunnen inspecteren. Deze metingen geven direct inzicht in de staat van de leiding, o.a. wanddikte, uitloging en ligging. Soortgelijke inzichten worden normaal verricht met uitgebreide onderzoeken in dure laboratoriums. Met de PipeScanner voorkomt u dit, en verder is de PipeScanner zo makkelijk te bedienen dat uw eigen personeel uitgerust kan worden met deze inspectiemethode.

Acquaint ontvangt u graag op hun stand tijdens de Aqua Nederland Vakbeurs: voer een scan uit met hun vernieuwde PipeScanner en maak kans op een prijs!

Bron: Acquaint