Stagiair(e) Communicatie en evenementen

De Water Alliance is een uniek samenwerkingsverband tussen de overheid, kennisinstellingen én het bedrijfsleven. De nadruk ligt op het bedrijfsleven in de innovatieve en duurzame watertechnologie die wereldwijd vermarkt kan worden. Samen met Wetsus, het CEW en CIV Water vormen wij een innovatieketen voor de watertechnologie op de WaterCampus in Leeuwarden.

Van het eerste idee, research & development tot succesvolle export in de vorm van commerciële (inter)nationale projecten. Wij helpen bij het koppelen van internationale vraag en aanbod, marketing en matchmaking. Dankzij ons brede netwerk worden ontwikkelingen versneld en concrete business gerealiseerd. Samen vormen wij in Nederland de Europese Water Technology Hub.

Wij hebben een inspirerende en leerzame plaats voor een:

Stagiair(e) Communicatie en evenementen (40 u p/w)
Per september 2017

 

Hoezo inspirerend en leerzaam?

In deze stage ga je het team marketing en communicatie inspireren door:

  • Zelfstandig aan het werk te gaan met het maken van een projectenboek. Je ontwikkelt je in vaardigheden als creativiteit, inventiviteit en ga je je interesse in grafische vormgeving benutten.
  • Het doen van onderzoek naar de inzet van het digibord binnen de WaterCampus. Je leert en ontwikkelt gesprekstechnieken. Je stelt een maximaal 3 pagina’s groot rapport op met daarin een conclusie en aanbeveling.
  • Het team te helpen om eenduidig en professioneel naar buiten toe te treden d.m.v. het maken van een professionele, creatieve en inspirerende PowerPoint, zodat alle medewerkers van de Water Alliance kunnen werken met een professionele digitool.
  • Het meelopen met evenementen en activiteiten zoals beurzen, seminars, congressen en netwerkbijeenkomsten.

 

Het profiel

  • Je bent een 3e/4e jaars HBO student Communicatie / Communicatie & Multimedia Design, met een minor en/of andere ervaring met evenementen;
  • Je bent communicatief sterk; je mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in zowel de Nederlandse en Engelse taal zijn goed;
  • Je hebt een goede kennis en beheersing van Microsoft Office, Outlook en WordPress;
  • Je bent proactief, flexibel en neemt initiatief;
  • Je bent enthousiast, leergierig en sociaal;
  • Je kunt zowel goed zelfstandig werken als in teamverband.

 

Het aanbod

Wij bieden je een leerzame meewerkstage in een innovatieve, internationale, dynamische en toekomstgerichte organisatie. Je wordt tijdens de stage goed begeleid. Tijdens de stage ontvang je een netto stagevergoeding van €350,- per maand.

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Juliette Douglas, Marketing Manager, op 058 284 9044 of j.douglas@wateralliance.nl.

Je kunt je schriftelijke sollicitatie, voorzien van CV, sturen naar Water Alliance, t.a.v. de afdeling HRM, Postbus 7560, postcode 8903 JN in Leeuwarden of per email info@wateralliance.nl.
Uiterlijke reactietermijn: vrijdag 2 juni 2017