Schrijf u in voor de Vlaams-Nederlandse matchmaking van 8 t/m 29 oktober

Op donderdag 8 oktober organiseert de Water Alliance in samenwerking met het Enterprise Europe Network en Watercircle.be een kort webinar voor partijen uit de Nederlandse watertechnologiesector die geïnteresseerd zijn in de Vlaams/Belgische markt. Na dit webinar is er tot en met 29 oktober de mogelijkheid om digitaal af te spreken met partijen uit de Nederlandse en Belgische watersector.

Het webinar op 8 oktober

Tijdens het webinar wordt een algemeen overzicht gepresenteerd van op dit moment relevante watervraagstukken in Nederland en België. Daarnaast komen 6 innovatieve bedrijven aan het woord die kort hun technologie en samenwerkingsbehoefte in Nederland of België pitchen. Ook kunt u tijdens dit webinar kennismaken met het watertechnologiecluster uit Nederland (Water Alliance) en Vlaanderen (watercircle.be).

Matchmaking

De matchmaking van 8 tot en met 29 oktober wordt gefaciliteerd door online meetings via B2Match. B2Match integreert een videoconference tool dat werkt via de internet browser. Dit betekent dat het niet nodig is om software te installeren.

Meer informatie

Bekijk deze website voor meer informatie en registratie, of neem contact op met Stefan Bergsma via s.bergsma@wateralliance.nl of +31611101240.