Project Energy in Water: Cross-sectorale verbindingen leggen in water- en energiesector.

Water Alliance is gestart met het samenwerkingsproject ‘Energy in Water’. Tijdens een side-event van het EIP Water Conference werd vorige week de Kick-Off gegeven in Leeuwarden. Hierbij kwamen alle Projectgroep Energy in Waterparticiperende clusterorganisaties bij elkaar en werden de strategische internationale lijnen voor de komende twee jaar besproken. Naast Water Alliance doen er zes andere clusterorganisaties uit Frankrijk, Spanje, Denemarken en het Verenigd Koninkrijk mee aan dit samenwerkingsproject.

Doel van het project

Het doel van dit samenwerkingsproject is om de groei en valorisatie van MKB bedrijven in de water- en energiesector te versterken. Water Alliance zet zich binnen dit project in om de Nederlandse watertechnologiebedrijven te verbinden met buitenlandse MKB bedrijven en marktpartijen.

Kansen voor het MKB

Met de participatie van Water Alliance in het samenwerkingsproject verwachten we nieuwe internationale kansen te creeëren voor de Nederlandse watertechnologiebedrijven.
Om de goede internationale kansen te identificeren en de wensen/ideeën van de watertechnologiebedrijven goede verbindingen te kunnen leggen, gaat Water Alliance binnenkort over dit project in gesprek met de Nederlandse watertechnologiebedrijven.

Meer info

Heeft u vragen na het lezen van dit nieuwsbericht? Dan kunt u contact opnemen met Jouke Smid via j.smid@wateralliance.nl. Houd daarnaast de website van Water Alliance in de gaten voor meer informatie

Logo Energy in WaterCOSME programmelogo