Nieuw: WaterJobs, dé vacatureservice voor de watertechnologiesector

Op onze website vindt u sinds deze week een nieuw portal: WaterJobs. Met dit portal brengt de Water Alliance werkzoekenden en vacatures binnen de watertechnologie bij elkaar. Voorlopig bieden we deze service in een trial van een jaar, waarbij de Water Alliance alleen vacatures van leden zal publiceren.

Wat kan WaterJobs u als lid bieden?

Bent u lid van de Water Alliance en heeft u binnen uw organisatie een of meerdere vacatures, dan kunt u ons deze via waterjobs@wateralliance.nl toesturen. Deze vacatures worden dan verkort en met een link naar uw website gepubliceerd op WaterJobs. Uiteraard besteedt Water Alliance ook via de social media en nieuwsbrieven aandacht aan dit nieuwe portal. Potentiële kandidaten kunnen via de portal de vacature op de website van het uw bedrijf bekijken en rechtstreeks reageren.

Daarnaast zullen MBO- en HBO-opleidingen en universiteiten benaderd worden met informatie over WaterJobs. Zo bereiken we een groot potentieel aan nieuwe talenten die binnenkort de arbeidsmarkt zullen betreden. Kijk voor meer informatie over deze service op de website of neem contact op met Juliette Douglas (mobiel +31 (0)6 83706450 of waterjobs@wateralliance.nl)

WaterJobs voor werkzoekenden

Talenten die op zoek zijn naar een (nieuwe) job krijgen via WaterJobs de gelegenheid hun cv te delen met bedrijven. Dat kan eventueel ook anoniem. Kijk voor meer informatie over deze service op de website of neem contact op met Karin Kloosterman (+31(0)58 2849044 of waterjobs@wateralliance.nl)

Cv service voor HR-professionals

HR-professionals kunnen zich aanmelden voor de cv service. Nieuw binnengekomen cv’s van werkzoekenden worden dan regelmatig met u gedeeld. Mail uw naam, functie, telefoonnummer en e-mailadres naar waterjobs@wateralliance.nl of bel +31(0)58 2849044 / mobiel +31 (0)6 83706450 voor meer informatie.

Kosteloos

Deelname aan WaterJobs is een gratis service, exclusief voor leden van de Water Alliance. Dus schroom niet en meld uw vacature hier aan.