Neem in 2022 deel aan het Netherlands Pavillion in Abu Dhabi of op de IFAT in München!

Er zijn het komende jaar een aantal mogelijkheden om aan te haken bij het Netherlands Pavillion. We lichten er hier twee uit:

The World Future Energy Summit

Deze beurs op het gebied van schone energie en duurzaamheid vindt plaats in Abu Dhabi van 17-19 januari. Er zijn diverse programma activiteiten, waaronder een seminar op het gebied van water op 16 januari, voorafgaand aan de beurs.

Bent u geïnteresseerd in zaken doen in het Midden Oosten, sluit u dan aan het collectieve Netherlands Pavilion op de WFES ! Het paviljoen wordt georganiseerd door de Nederlandse Ambassade in Abu Dhabi en het NWP. Water Alliance is natuurlijk ook aanwezig. U staat niet alleen tegen een gunstig tarief op een centrale plek op de beurs, u kunt ook profiteren van de gezamenlijke activiteiten die georganiseerd worden.

IFAT München

De IFAT is de grootste beurs op watergebied. Niet alleen watertechnologie komt aan bod, ook zijn er exposanten op het gebied van riolering, afval en grondstoffenbeheer. Een ideale beurs voor cross-sectorale activiteiten! Ook tijdens dit event is het mogelijk om aan te haken bij een Netherlands Pavillion. Het paviljoen onderscheidt zich -net als in Abu Dhabi – door Netherlands branding, een actief programma met presentaties op de netwerkvloer en diverse netwerkevents. De organisatie is in handen van NWP. Water Alliance is verbonden als partner.


Hebt u interesse of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Harro Brons, International Business Development Manager via email of telefonisch via +31 (0)653117624