Neem deel aan het Nederlands Paviljoen op de Hannover Messe!

Wilt u de Duitse markt betreden of bent u op zoek naar nieuwe zakenpartners in Duitsland? Blijft u graag in contact met uw klanten? Of wilt u uw netwerk in de High Tech Systems and Materials (HTSM) sector uitbreiden? Neem dan deel aan het Nederlands Paviljoen op de Hannover Messe in Duitsland.

Let op: De nieuwe datum van de beurs is van 30 mei tot en met 2 juni 2022.

De Hannover Messe is met 6.500 internationale exposanten de grootste technologische industriebeurs ter wereld. Jaarlijks trekt de beurs meer dan 200.000 bezoekers uit 70 verschillende landen. Als de regelgeving rondom corona het toelaat, vindt de beurs in 2022 weer fysiek plaats. Het motto van de Hannover Messe 2022 is ‘Transforming Industry Together’. Dit jaar staan thema’s als smart industry, digitalisering en de energietransitie centraal.

Nederlands Paviljoen

Naast handelspartner, wil Nederland ook technologie- en innovatiepartner zijn van Duitsland. Om deze reden straalt het Nederlands Paviljoen dit jaar uit dat Nederland hét partnerland is met oplossingen voor wereldwijde uitdagingen. Nederland presenteert zich onder het overkoepelde thema ‘Integrating Industries for a Smart Sustainable Future’. De focus ligt op de thema’s smart industry, energie, mobiliteit en sleuteltechnologieën.

Door onze gezamenlijke presentatie laten we zien hoe we – door internationaal nauw samen te werken – slimme en duurzame oplossingen kunnen ontwikkelen. Samen met onze strategische partners in Duitsland en binnen Europa zijn we in staat om producten energie-efficiënt te maken, te onderhouden en te recyclen.

Voor wie?

Deelname aan de Hannover Messe is geschikt voor Nederlandse bedrijven die actief zijn in de technologiesector. Als exposant kunt u deelnemen aan het Nederlands paviljoen in hal 8. Het thema van deze hal is automation, motion and drives. 

Meer informatie vind u op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Aanmelden kan tot en met 8 maart.