DMT genomineerd voor Friese Onderneming van het Jaar

Op 18 maart is DMT Environmental Technology uit JoureDMT logo RGB genomineerd voor de Verkiezing Friese Onderneming van het Jaar. De winnaar wordt op dinsdag 21 april live bekend gemaakt in het programma ‘Bynt’ van Omrop Fryslân. De winnaar wordt bepaald door een jury, de inwoners van Fryslân en aan de gasten die bij de finale aanwezig zijn.

Breng uw stem uit en help DMT Friese onderneming van het jaar te worden.

Het programma wordt uitgezonden dinsdag 21 april uitgezonden van 18.20 – 18.50 uur.

De jury
Onder voorzitterschap van de gedeputeerde economische zaken van de Provinsje Fryslân, Hans Konst worden de genomineerde bedrijven mede beoordeeld door Diana Monissen, voorzitter Raad van Bestuur De Friesland Zorgverzekeraar, Cees Bijl, burgemeester van Emmen en Hans Snijder, hoofdredacteur Leeuwarder Courant.

DMT Environmental Technology
DMT in Joure verovert de wereldmarkt als het gaat om het ontwerp van waterzuiverings- en gasbehandelingsinstallaties. Het ingenieursbureau timmert flink aan de weg in binnen- en buitenland. DMT maakt het onder andere mogelijk dat afvalwater kan worden geloosd. Met schone technologieën, clean tech, wil DMT de Clear & Prosperous future vormgeven. Dat doet DMT door het reinigen van ruw gas uit biovergisters en het opwaarderen hiervan tot aardgaskwaliteit. Resultaat: koken en rijden op écht groen gas! Website DMT

Bron: Verkiezing Friese Onderneming van 2015/NV NOM