Samen optrekken tijdens IWS Abu Dhabi, 15-18 januari ’18

Het jaarlijkse International Water Summit (IWS) wordt gehouden van 15-18 januari 2018 in Abu Dhabi. IWS is een wereldwijd platform voor de promotie van duurzame oplossingen voor droge gebieden. Door het bij elkaar brengen van bedrijven, beleidsmakers, experts, academia en innovatoren is IWS dé beurs om de ontwikkeling van nieuwe duurzame strategieën en technologieën in met name de golfregio te bevorderen. IWS ondersteunt wereldwijde samenwerking en het delen van ‘best-practices’ en is een belangrijke aanjager voor het smeden van netwerken en partnerships die innovatie stimuleren.

IWS is onderdeel van de Abu Dhabi International Sustainability week, waarbij deelnemers van diverse flankerende events zoals World Future Energy Summit, Solar Expo, ECP waste Exhibition en Energy Efficiency Expo ook toegang hebben tot de IWS-beursvloer. Met meer dan 11.000 bezoekers uit de hele wereld kan deelname aan deze beurs bijdrage aan de successen van uw bedrijf.

Gezamenlijk optrekken biedt kansen en mogelijkheden

We bieden voor dit event weer de mogelijkheid om gezamenlijk op te trekken. Wees er snel bij, want de eerste deadlines naderen al snel, te weten 24 november.

Hieronder leest u voor welke verschillende onderdelen u zich kunt inschrijven:

1 Gezamenlijk paviljoen – Deadline 1 december
U kunt deelnemen aan deze beurs door mee te doen aan een Holland Water Pavilion, georganiseerd door Water Alliance, NWP en ENVAQUA en in samenwerking met Isle Utilities.
Dit evenement is met name interessant voor bedrijven in de watertechnologie met affiniteit in de golfregio, energie gerelateerde bedrijven en cleantech technologieën. Deelname in het gezamenlijke paviljoen biedt onder meer de volgende voordelen:

  • Collectieve Nederlandse uitstraling door Holland branding;
  • Een prominente plek op de beursvloer in een paviljoen dat in het oog springt en onderdeel is van de speciale Innovation Area
  • De gehele organisatie wordt u uit handen genomen;
  • Extra profilering van uw bedrijf via de website van IWS;
  • Extra internationale profilering via www.dutchwatersector.com;
  • Extra profilering van de Nederlandse Watertechnologie middels dagelijkse presentaties in het Innovatie forum op de beursvloer;
  • Deelname aan het matchmaking-event ‘Business Connect’ in het naastgelegen paviljoen van IWS.

Daarnaast zijn we met de ambassade in gesprek om te kijken of zij ondersteuning kunnen bieden bij het tot stand brengen van zakelijke connecties.

Het paviljoen vindt alleen doorgang als er minimaal 6 Nederlandse partijen deelnemen. Kosten zullen tussen €1750-,- en € 2000,- bedragen. Meer informatie kunt u opvragen bij Juliette Douglas, marketingmanager Water Alliance, j.douglas@wateralliance.nl

2 Innovate@IWS – Deadline 24 november

U kunt meedoen aan de Innovate@IWS competitie. Dit is een competitie voor innovatieve bedrijven met een innovatief product. U neemt deel aan de live presentaties waarin de finalisten zullen pitchen voor een panel in een soort “Dragon’s Den’ stijl. Meer informatie kunt u opvragen bij Annelies Schenk, Head of Global Events & Marketing Strategy Isle Utilities, annelies.schenk@isleutilities.com of ga naar de website internationalwatersummit.com/innovate-at-iws.

3. Duurzame handelsmissie UAE Green Tour – Deadline 24 november

U kunt meedoen aan een handelsmissie van 13–19 januari naar de Verenigde Arabische Emiraten. In deze handelsmissie is opgenomen onder andere : bezoek aan Dubai Sustainable City projects, Dubai Electricity & water Authority,Masdar City, en een bezoek aan International Renewable Energy Association. Voor meer informatie, bezoek de website: duurzaam-actueel.nl/uae-green-tour-2018/