Kleinschalig deelnemen aan de WEFTEC (New Orleans)?

Als deelnemer van de Holland Innovation & Inspiration Hotspot op het Holland Business Paviljoen staat u in het centrum van de belangstelling!

Kort geleden brachten een aantal ondernemers hun recente innovatie onder de aandacht op het Holland Innovation & Inspiration Hotspot (HIIH) op het Holland Business Paviljoen op de IFAT in München.

Met een relatief kleine investering stonden zij in het middelpunt van de belangstelling van de goed bezochte stand vol met Nederlandse ondernemers. Een heel aantrekkelijke oplossing als u internationaal wel aanwezig wilt zijn, maar een grote investering u niet goed uitkomt.

Inschrijving voor de WEFTEC

Ook voor de grote internationale beurzen zoals New Orleans (WEFTEC) bieden wij u de mogelijkheid om deel te nemen aan de Holland Innovation & Inspiration Hotspot.

Wat we vragen

Er zijn enkele voorwaarden verbonden aan deelname aan de hotspot:

1. De innovatie is niet ouder dan drie jaar bij aanvang van de beurs.
2. De technologie/het product is marktklaar (TRL 7/8/9).
3. De technologie is nog niet eerder gepresenteerd op de betreffende beurs.
4. U vertegenwoordigt een startup, een jong bedrijf of een zelfstandig onderdeel van een bedrijf.

Wat we bieden

Water Alliance biedt u in samenwerking met het NWP en Partners voor Water tegen beperkte kosten een poster op de Holland Innovation & Inspiration Hotspot (HIIH) centraal gelegen op de Holland Business paviljoens van de WEFTEC in New Orleans. Omdat Nederland bekend staat als een koploper in de watertechnologie trekken deze paviljoens altijd veel aandacht en worden ze goed bezocht.

Op de HIIH zullen steeds vier innovatieve Nederlandse vindingen in de schijnwerpers staan, op een centrale plek op het Holland Business paviljoen. Elk van deze bedrijven krijgt de beschikking over een paneel/poster, dat u kunt ‘bemannen’ met één persoon, die toegang krijgt tot de faciliteiten van het Holland Business paviljoen.

Kosten

De posterplek op de HIIH kunnen wij u aanbieden voor slechts € 1250,00 per beursdeelname. (genoemde prijs is exclusief BTW, inclusief de opmaak en het printen van het paneel).

Wilt u in aanmerking komen voor een posterplaats op de Holland Innovation & Inspiration Hotspot? Neem dan contact op met Juliette Douglas van Water Alliance. (j.douglas@wateralliance.nl – 058-2849044). Er zijn slechts vier plaatsen per beurs beschikbaar, dus wees er op tijd bij!