Kees de Jong ‘keynote-spreker’ tijdens evenement WaterLinkNL

De bekende entrepreneur, coach en ‘groei-ambassadeur’ Kees de Jong komt op 27 juni 2019 naar het Van der Valk-Hotel Sneek. Hij is daar keynote-spreker op het evenement WaterLink van de Water Alliance. De keuze voor De Jong is niet onlogisch, want de ondernemer, die mede-initiatiefnemer is van nlgroeit, wordt in Nederland beschouwd als dé autoriteit als het gaat om groei. En dat is ook het centrale thema van WaterLinkNL dit jaar.

Sleutelfactoren

De Jong (1968) is zoals gezegd mede-initiatiefnemer van nlgroeit en heeft daarnaast meerdere bedrijven in binnen en buitenland gestart en geleid. Inmiddels is hij investeerder, spreker, schrijver en vooral mentor van snelgroeiende ondernemers. Tijdens WaterLinkNL, in het Van der Valk-Hotel in Sneek, zal hij uit de doeken doen wat volgens hem de sleutelfactoren zijn voor groei.

De Water Alliance durft daar al een voorschot op te nemen: ‘Groeien gaat niet alleen over technologie’, zo luidt de aankondiging op de website. ‘Ook kennis hebben van financiering, export, netwerken, marketing en matchmaking en vooral ondernemerschap, zijn succesfactoren’. Al deze thema’s komen dan ook aan bod op 27 juni, gedurende een middag die bol staat van de activiteiten.

WaterLinkNL

Omdat de Water Alliance in de ochtend voorafgaand aan het WaterLinkNL-evenement de jaarlijkse ledenbijeenkomst houdt worden er veel watertechnologiebedrijven uit het gehele land verwacht. In de middag barst dan het evenement WaterLink los (voor iedereen toegankelijk) met hoofdspreker Kees de Jong, maar ook met tal van parallelle sessies, waar diverse specialisten interactief met gasten praten over thema’s als digitalisering, droogte, het aantrekken van investeerders, slimme marketing, internationalisering en personeelszaken. Zoals gebruikelijk bij WaterLinkNL wordt het programma zodanig ingericht dat er volop ruimte is om te netwerken. Dat kan dan ook van vroeg in de middag tot en met de BBQ met livemuziek.

Kijk voor meer informatie op onze speciale eventpagina.