‘Financing Innovation’ thema van Wetsus Congress 2016

wetsus-congress-2016-panel-770px-2
Wetsus Congres 2015

Op 3 en 4 oktober zal het Wetsus Congres plaatsvinden in de Harmonie, Leeuwarden. Het thema van de eerste dag is ‘Financing Innovation’. Het thema zal op 3 oktober in de ochtendsessie door prof. dr. Alexander Rinnooy Kan (member of the Dutch Senate), dr. Andreas Benkitsch, (CFO of EIT Raw Materials) en dr. Anna Halpern-Lande (Shell Innovations) behandeld worden. In de middag (tijdens het plenaire deel) zullen er bijdragen zijn van Lydia Whyatt (Resonance Asset Management) en van Riksta Zwart (director Waterbedrijf Groningen). Daarop volgt de eerste ronde voor de WIS Award 2017: een pitch battle door innovatieve bedrijven met innovatie producten.

Op 4 oktober ligt de focus op science. Keynote sprekers prof. Lydéric Bocquet ( Ecole Normale Supérieure and CNRS, Paris) en prof. Lutgarde Raskin (Altarum/Professor of Engineering, Ann Arbor, Michigan, USA) zullen dieper ingaan op dit thema. De parallelle sessies zijn gebaseerd op onderzoeksthema’s van Wetsus en beslaan veel interessante thema’s en sprekers.

Op beide dagen kunt u de beursvloer bezoeken. Hier vindt u nieuwe trends, producten en dienstverlening op het gebied van watertechnologie.

Het volledige programma vindt u via: Wetsus Congres 2016. U kunt zich hier tevens registreren.