European Water Technology Week 2020 afgelast; volgende editie in 2022

Ook nieuwe watertechnologie-beurs van WTC Expo uitgesteld

De organisatoren van de European Water Technology Week hebben besloten de geplande EWTW 2020 in september te laten vervallen, gezien de huidige situatie rondom het coronavirus. De volgende EWTW, het tweejaarlijkse internationale watertechnologie-evenement van WaterCampus Leeuwarden, wordt nu in 2022 gehouden, van 19 tot 22 september. U kunt deze data vast noteren. Ook de nieuwe vakbeurs Water Tech Europe, die dit jaar voor het eerst tijdens de EWTW georganiseerd zou worden door WTC Expo, is verplaatst naar deze data in 2022.

Internationaal event

De organisaties hebben deze beslissing gezamenlijk genomen omdat er voorlopig onvoldoende duidelijkheid is over de mogelijkheden voor evenementen na 1 september. Het feit dat de EWTW een internationaal evenement is, bemoeilijkt de situatie: sprekers en gasten van over de hele wereld moeten immers naar Nederland komen en ook voor hen is de situatie nu niet in te schatten.

De WaterCampus organisaties zullen in de loop van het jaar met u in contact blijven met interessante alternatieven: zo wordt de WIS-award 2020 van de Water Alliance digitaal gehouden en staan er wetenschappelijk inhoudelijke seminars van Wetsus op de planning.

2021 en verder

In 2021 wordt het reguliere Wetsus Congres gehouden op 4 en 5 oktober. WaterLink, het business event van Water Alliance staat gepland op woensdag 26 januari 2022 .