Zaken doen in de USA? Schrijf u nu in op de WEFTEC Chicago!

Water Alliance realiseert van 26-30 september 2015 in Chicago en in samenwerking met het NWP, ENVAQUA, het Innovatie Attache Netwerk in Washington en het Nederlands Consulaat in Chicago, een collectieve beursdeelname op de WEFTEC. Er zijn nog een aantal mooie plaatsen beschikbaar dus schrijf u nu in via Juliette Douglas: j.douglas@wateralliance.nl, tel 058-2849044.

Deelname aan het Netherlands Water Pavilion op de WEFTEC kost €3.000,-, bij afname van 6m2 (afhankelijk van het aantal deelnemers). De prijs is inclusief standbouw, catering tijdens de beurs en organisatiekosten.
Het Netherlands Water Pavilion zal het middelpunt zijn van de Nederlandse activiteiten tijdens de WEFTEC. Het paviljoen biedt u de mogelijkheid uw kennis, projecten en producten tentoon te stellen. Het paviljoen biedt tevens de mogelijkheid contacten en delegaties te ontvangen en is de uitgelezen plek om elkaar te ontmoeten tijdens de netwerkmomenten die dagelijks gecreëerd zullen worden (bijvoorbeeld: netwerkreceptie aan het eind van de beursdag, netwerk lunch, mini seminar, side visit Milwaukee, etc.).

De voordelen van collectieve deelname aan de WEFTEC op een rij:
– De toegevoegde waarde die de collectieve uitstraling van Holland Branding u biedt;
– Een prominente plek op de beursvloer in een paviljoen dat in het oog springt;
– Gebruik van de Holland Lounge, waar de gehele dag catering (koffie, thee, fris) voor u en uw bezoekers wordt verzorgd;
– De organisatie wordt u uit handen genomen;
– Extra profilering via www.dutchwatersector.com;
– Een scherpe m2 prijs voor vloeroppervlak, standbouw en verbruik van elektra.

De WEFTEC is voor de Topsector Water een strategisch belangrijke beurs en wordt ondersteund vanuit het Programma Strategische Beurzen, zodat de Nederlandse watersector goed wordt neergezet. Een strategische plek op de beursvloer, goede zichtbaarheid d.m.v. Holland Branding, uitstraling van de Nederland BV, ruime ontvangstruimte, netwerkbijeenkomsten, side visits, etc. zorgen ervoor dat de deelnemende partijen aan het Netherlands Water Pavilion meer exposure krijgen dan elders op de beursvloer.

Bent u geïnteresseerd in deelname, neem dan contact op met Juliette Douglas, j.douglas@wateralliance.nl, tel: 058 284 90 44.