CE-Line BV wint GreenTech Innovation Concept Award met de CELINE technologie!

Ce-Line BV is tijdens de opening van GreenTech Live & Online 2020 benoemd tot winnaar in de categorie Concept van de Innovation Awards. De CELINE technologie werd gezien als het meest veelbelovende innovatie concept won daarmee de prestigieuze prijs.

CE-Line BV is erg trots op de erkenning van de sector. De Jury benoemde CELINE met “Goed idee dat nog niet is opgelost en een grote stap voorwaarts is in zeer nauwkeurige bemesting.”

CEO Wilco Dijkstra: “Irrigatie water op smaak komt er aan, wij zullen de komende maanden CELINE plaatsen in het veld”.

CELINE technologie

Water Alliance lid CE-Line BV is een start-up uit Heerenveen die met meetsystemen voor de water kwaliteit van glastuinbouw ontwikkeld. De innovatie award is voor de CELINE technologie, welke het voedingswater naar wens of plant behoefte aanpassen. Dit begint met alle voedingsstoffen continu en real-time te meten met de CELINE. Deze real-time laboratorium kwaliteit data, gecombineerd met een individueel voedingsdoseringssysteem, maakt het mogelijk om het ideale voedingswater te creëren dat altijd stabiel en controleerbaar is, ongeacht de omstandigheden. Er zijn diverse voordelen, waaronder 5% meer opbrengst, verbeterde kwaliteit van het gewas én van de vruchten, verminderd water en kunstmestgebruik en remote control over water en nutriënten management.

Bron: CE-Line BV