Biotrack / NL-Lab verhuist naar een nieuwe locatie met een eigen state-of-the-art laboratorium

Biotrack / NL-Lab (ontwikkelaar van high-end medische analysemachines en aanbieder van specialistisch microbiologisch onderzoek) heeft een nieuwe locatie. Het kantoor in de Johannes de Doperkerk in Leeuwarden werd na de groei van de afgelopen jaren te krap.

“Hoewel we het erg leuk vonden om samen met andere watergerelateerde start-ups op één locatie te werken, is het nu tijd om verder te gaan naar grotere en betere dingen. Letterlijk, in dit geval. We hoeven niet langer vanuit meerdere locaties te opereren; op onze nieuwe locatie aan de Einsteinweg 49 in Leeuwarden, bevindt zich alles op één plek: een gloednieuw state-of-the-art laboratorium, werkruimtes voor prototyping en ontwikkeling van onze lijn van gepatenteerde BT-med medische analytische machines en veel kantoorruimte met daglicht.

Ons nieuwe laboratorium is speciaal voor microbiologisch onderzoek ingericht. Alles wat we nodig hebben is aanwezig, gebouwd en gecertificeerd volgens ISO 15189 voor Klasse 2 microbiologie (BSL2) met laboratoriumfaciliteiten voor onderzoek naar allerlei soorten microbiologie, zoals bacteriën en virussen. Hierdoor kunnen we onze diensten uitbreiden en op een nog grotere schaal aanbieden dan voorheen.

Met deze nieuwe locatie breekt een nieuwe fase voor ons bedrijf aan en we kijken ernaar uit om onze groei hier voort te zetten.”

Bron: Biotrack