AquaMatch: Effectieve matchmaking tijdens Aquatech

Vanuit het Enterprise Europe Network organiseert de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RvO) op 2 november de AquaMatch 2017.  De AquaMatch is een officieel side-event van de Aquatech en daarom prima te combineren met uw andere activiteiten tijdens de beurs in Amsterdam.

AquaMatch is dé manier om uw toekomstige zakenpartner te ontmoeten. De matchmaking (georganiseerd vanuit het Enterprise Europe Network) wordt door deelnemers als een effectieve en efficiënte manier gezien om met zakenpartners in contact te komen en als een waardevolle toevoeging aan hun beursdeelname. En omdat u zelf selecteert aan welke informatiesessies en matchmakingsessie u deelneemt, kunt u het programma op uw eigen behoeftes en overige activiteiten afstemmen.

Op dit moment zijn er voor het water matchmaking event al meer dan 22 deelnemers uit 14 landen, en het aantal deelnemers groeit nog elke dag. U bent er toch ook bij? Inschrijven kan tot 1 november via https://www.b2match.eu/aquamatch2017.

Doel van dit evenement is om Nederlandse waterbedrijven (water- en deltatechnologie) in contact te brengen met buitenlandse bedrijven om zo samenwerkingspartners te vinden om ontwikkeling van uw bedrijf verder te helpen.

Programma

Information Sessions

09:30 – 10:10 Session 1 | Patents to find the perfect partner

13:00 – 14:00 Session 2 | Water Funding Opportunities (Nederlandstalige sessie) (Vol=Vol)

16:00 – 17:00 Session 3 | Water Internationalization Opportunities (Nederlandstalige sessie) (Vol=Vol)

B2B Meetings

10:20 – 13:00 B2B Meetings | Session 1

14:00 – 16:00 B2B Meetings | Session 2

16:00 – 17:00 B2B Meetings | Session 3

Voorafgaand aan de AquaMatch krijgt u tijdens de informatiesessies informatie over hoe u openbare patent informatie kunt gebruiken als marktinformatie (sessie 1), praktische en gerichte informatie over de Europese onderzoeks- en innovatieprogramma’s Horizon2020 en Eurostars (sessie 2) en welke faciliteiten programma’s als Partners voor Water, de overheid en brancheorganisaties bieden om bedrijven daarbij te ondersteunen (sessie 3).

Waarom deelnemen?

– Uitstekende netwerkmogelijkheden.
– Korte gesprekken van 15 minuten.
– Informatieve sessies.
– Zichtbaarheid en exposure van uw bedrijf.
– U kiest vooraf uw gesprekspartner(s).
– Kosteloze deelname.

Deelname is kosteloos, bij no-shows en annulering later dan 2 dagen voor het event (deadline: 30 oktober, 17.00 uur) wordt € 100.- in rekening gebracht. Overige voorwaarden vindt u hier.

Registratie en informatie vindt u op www.b2match.eu/aquamatch2017.
Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met Matthijs Plijnaar via m.plijnaar@wateralliance.nl of via +31 6 12 88 45 30.