Acquaint vindt collega dankzij de nieuwe service Water Alliance

WaterJobs, het nieuwe portaal waarmee Water Alliance vraag en aanbod in de watertechnologie-sector bij elkaar brengt heeft een eerste  succesje binnen. Voor het Leeuwarder bedrijf Acquaint is inmiddels een nieuwe medewerker via het portaal gevonden.

WaterJobs is in augustus 2019 gestart als onderdeel van de website www.wateralliance.nl. Dat heeft nu dus al een eerste succes opgeleverd. Een werkzoekende dame uit Italië was op zoek naar een baan in Nederland in de watertech-sector. Ze had eerder dit jaar bij Wetsus haar studie afgerond en wilde graag in haar vakgebied aan het werk. De match kwam tot stand via het nieuwe portaal en na een uitvoerig skype-gesprek tussen Acquaint en deze kandidaat is besloten met elkaar in zee te gaan.

Het portaal WaterJobs staat uiteraard nog in de kinderschoenen. De beheerders bouwen op dit moment een database op van mensen die een (nieuwe) uitdaging zoeken in de watersector. Tegelijkertijd is WaterJobs bezig om een vacaturebank op te bouwen. Zodoende probeert het portaal met name de bedrijvigheid en werkgelegenheid op en rondom de WaterCampus stimuleren.

Wilt u meer informatie over WaterJobs? Check onze website of neem even contact met ons op Waterjobs@wateralliance.nl