Wat is München zonder een bezoek aan de lokale Stube, neem daarom deel aan ons exclusieve members-only ledendiner. Wat kunt u verwachten? Een fijn diner op zijn Duits, München is natuurlijk beroemd om zijn bier en het jaarlijkse Oktoberfest. Deze gastvrije stad zal u zeker niet teleurstellen.

U kunt op eigen gelegenheid naar de locatie komen: der Pschorr

Viktualienmarkt 15, 80331 München, Duitsland, precieze tijd volgt nog.

Het aantal plekken is helaas beperkt, vooraf aanmelden is daarom noodzakelijk, hierbij geldt het principe wie het eerst komt, wie het eerst maalt*, vol = vol.

Na een wat zeer waarschijnlijk een gezellige en misschien zelfs een legendarische avond wordt hebben we de volgende dag ook een prettige verrassing. Kies daarom voor het welbekende geniet, maar drink met m… Donderdag ochtend 2 juni organiseert Water Alliance in samenwerking met Umwelt Cluster Bayern een informeel netwerk ontbijt tussen Nederlandse en Duitse bedrijven. Vanaf 8.30 bent u van harte welkom op het NL Pavillion voor deze ontbijtsessie. Aanmelden hiervoor kan bij Stefan Bergsma,

*Deelname is kosteloos, in geval van no show behoudt Water Alliance zich het recht de kosten voor de reservering/boeking in rekening te brengen.