Bijna 50 miljoen m3 water bespaard met Undine®

IWCSteeds meer bedrijven willen een bijdrage leveren aan een duurzame samenleving. Maar de kwaliteit moet wel gewaarborgd blijven. Neem bijvoorbeeld het volautomatisch reinigen van een transportband of een eindproduct. Met behulp van het Undine®-concept kan er tot 70% worden bespaard op water- en energieverbruik. Het Undine®-concept zorgt tevens voor een flinke besparing op de arbeidskosten en een aanmerkelijke verbetering van de hygiëne.

Water en lucht mengen

Het idee achter Undine is eenvoudig: meng water en lucht onder hoge druk in een mengkamer. En met weinig water is er een voortreffelijke, efficiënte en effectieve reinigingsmethode ontstaan. Hiermee is tot nu toe een waterbesparing van bijna 50 miljoen m3 gerealiseerd en de teller loopt gestaag door.

Innovative Water Concepts

Innovative Water Concepts (IWC) levert met Undine® dé standaard voor reiniging in de voedselverwerkende industrie. Undine® kan eenvoudig worden ingebouwd in bestaande
machines en heeft een zeer korte terugverdientijd. Ruim 250 foodproducenten werken al met deze reinigingstechniek. Bekijk hier de video en zie hoe Undine werkt.