Innovation Expo 4 oktober Rotterdam

Ervaar, beleef en bekijk de meer dan 150 innovaties op de Innovation Expo, op het RDM-terrein, dé innovatiehotspot in de Rotterdamse haven.

Innovaties verder brengen, doorbraken realiseren en hiermee bijdragen aan de maatschappelijke uitdagingen waar we in ons land én in de wereld voor staan, dat is het doel van de Innovation Expo 2018. Met dit tweejaarlijkse event biedt de overheid een podium aan bedrijven, kennisinstellingen, maatschappelijke organisaties en overheden om innovaties voor het voetlicht van een breed nationaal en internationaal publiek te brengen.

Innovatienetwerk

Naast het beleven van spraakmakende innovaties, komt u tijdens de IE2018 in contact met het innovatienetwerk van investeerders, bedrijven en beleidsmakers. Laat u inspireren bij een van de meer dan 40 sessies. Bezoek de interessante keynotes van onder meer Ahmed Aboutaleb, de Burgemeester van Rotterdam, Yousef Yousef, directeur LG Sonic en Louise Fresco, voorzitter van de Raad van Bestuur van Wageningen University & Research.

Zorg dat u erbij bent en meld u aan op www.innovationexpo2018.nl

Innovation Expo 4 oktober Rotterdam
RDM Onderzeebootloods, Heijplaatstraat 23, Rotterdam
4-Oktober-2018 09:30 tot 4-Oktober-2018 18:00

Wilt u meer informatie? Neem contact op met Jantienne van der Meij: j.vandermeij@watercampus.nl of per telefoon +31 58 284 90 44.